Velg en side
NTS polaris ATV dealer

Takk for tilliten!

Igjen har vi vunnet den prestisjetunge prisen Polaris ATV Dealer Of The Year. Tredje gang på ti år. Heftige bestillinger og kunder med tro på det vi driver med legger grunnlaget for innsatsen og stoltheten i vårt engasjement.

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polaris delekatalog, online

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online.  Finn delen og bestill her!

Polaris SPORTSMAN ATV

kan optimaliseres for vinterbruk med brøytepakke!

BRØYTEPAKKE

Du trenger plogfeste, plogramme, plogblad og vinsj!

Våre brøytepakker er blant vårt mest populære tilbehør til Polaris ATV og UTV. Pakkene inneholder plogfeste, plogramme og plogblad og kan tilpasses alle våre Sportsman, Scrambler, Ranger, General og Rzr modeller (unntatt barnemaskiner). Ta kontakt med oss slik at vi sammen kan kartlegge hvilken moell som best tilfredstiller ditt behov og dine preferanser!

NB! Montering av plogpakke fordrer at en også investerer i frontmontert vinsj dersom ønsket modell ikke er utstyrt med dette som standard.

Eksempel på plogpakke:

GLACIER PRO® PLOGFESTE

Glacier® Integrated Plogfeste sørger for sikkert feste av plogbladet til plogrammen på ditt Polaris terrengkjøretøy. Fest fast plogbladet, kjør det opp og klikk på plass. Dette er selve nøkkelen til plogsystemet på en Polaris. Den enkle, sterke konstruksjonen gjør maskinen klar for snø og tøffe utfordringer.

ROBUST GLACIER PRO® PLOGRAMME

Glacier® PRO Plogrammene er designet for å gjøre Polaris ATV og UTV’er til effektive plogmaskiner. Det smarte designet muliggjør bruk av høyere brøyteskjær og bidrar til å gjøre brøyeskjæret mer manøvrerbart. Plogrammen er også klargjort for ekstra Polaris plog-tilbehør, noe som gjør det enkelt å oppgradere ytterligere.

POLARIS® PLOGBLAD

Med opp til 60-tommers brøyeskjær, vil store brøytejobber kunne utføres raskt og enkelt. Brøyteskjær fra Polaris monteres kjapt, enkelt og sikkert på Polaris plogramme og kan enkelt fjernes ved behov. For forbedret allsidighet og ytelse, – sjekk også ut Polaris originale tilbehør til brøyteskjær. En av våre favoritter er  elektrisk bladvinkling som ekstrautstyr. 

Kontakt meg om Polaris Sportsman

Start turen hos oss!

Du finner oss på Ramstadsletta 18, 1363 Høvik.

Kun 10 minutter fra Oslo sentrum!

Fra Oslo; Litt før Sandvika ligger Høvik; Sving av på Esso på Ramstadsletta. Kjør Indre vei bak Esso ca 100 meter og ta ned til venstre.

Fra Drammen: Rett etter du har passert Sandvika; ta av til Blommenholm. Følg veien parallelt med motorveien ca 3 minutter. Kryss under motorveien.

Lastebiler må ta av på Høvik og krysse tilbake mot sandvika. Broen den andre veien er for lav.

Våre åpningstider finner du her!

 

Følg oss gjerne i sosiale medier!

NTS facebook

På vår generelle Facebookside finner du kampanjer, tilbud, videoer, bilder, tips og triks!

NTS Polaris ATV Norge

Vår dedikerte Facebook side for alle som liker Polaris terrengkjøretøy!

NTS på Youtube

Vi legger ofte ut video på Youtube. Følg vår youtubekanal for heftige produktnyheter!

#norsktilhengersenter

Vi har naturligvis også instagram konto. Følg oss og vår hashtag #norsktilhengersenter!