Årets Polaris forhandler

ORV og SxS Dealer Of The Year!

Polaris ORV Dealer Of The Year. Fire ganger på ti år! Prisbelønnet også for flest solgte Side By Side. Heftige bestillinger og kunder med tro på det vi driver med legger grunnlaget for innsatsen og stoltheten i vårt engasjement. Se utvalget her!

Polaris originaldeler deler fra NTS 231 stor firkant II

Detaljert Polaris delekatalog

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online.  Finn delen og bestill her!

NBAS Norsk Bransjeforbund for ATV og Snøscooter NTS Style

Vi er medlem av NBAS

NBAS er Norsk Bransjeforening for ATV & Snøscooter. Her er vi involvert i samarbeidet mellom relevante aktører som myndigheter og interesseorganisasjoner og jobber aktivt med trygg og sikker bruk av ATV og Snøscooter. Les mer på NBAS nettside.

Polaris terrengkjøretøy til Brann, redning, forsvar og sikkerhet.
Polaris Brann og redning Ranger fra NTS Norsk Tilhengersenter as

Vi skreddersyr Polaris terrengkjøretøy til personell med brann-, redning, sikkerhet og forsvar som fagfelt. Hver maskin tilpasses kundens preferanser. Vi tar utgangspunkt i Polaris ATV og UTV med ekte All Wheel Drive og tilrettelegger både oppsett og utstyrspakke etter fagfelt og oppdragstype.

Vi har modeller med 2, 4 og 6 seter. Tilsvarende både fire- og sekshjulinger. ATV og UTV. Alle modeller er utstyrt med Polaris eksepsjonelle AWD; All Wheel Drive med uavhengig drift på ALLE hjul. Nedenfor kan du se eksempler på kjøretøy levert til formålet.

Polaris RANGER UTV Brann og redning terrengkjøretøy

Polaris RANGER CREW XP 1000. Custom Firetruck, 6 seter.

Verdens kraftigste UTV; Polaris Ranger XP 1000 terreng- og utrykningskjøretøy registrert for seks personer. Spesialoppdrag til Tromsø Brann og Redning. Tiltenkt oppdrag som evakuering og direkte innsats i ulendt terreng, tuneller, skogbrann og lignende. Den vil også være et godt fremkomstmiddel ved flom, oversvømmelser, skred og stengte veier. Rigg med mobilt slokkeanlegg, navigasjon, utrykningslys ++. Pro-Lock AWD allhjulsdrift / 2WD / Turf. Individuell fjæring med doble A-armer. EPS = Electronic Power Steering. ROPS godkjent sikkerhetsbur med veltebøyler. +++

Polaris RANGER UTV Brann og redning terrengkjøretøy bøyle LEDBAR

Kamera, bærebrett, LEDbar ++

Front med kufanger og refleksprofilering. Lastestativ for transport av utstyr fremme. LEDbar i fanger (og på tak) varsellys og termisk kamera. Kraftig vinsj integrert.

Polaris RANGER UTV Brann og redning terrengkjøretøy

Utrykningstilpasset

Blå LED varsellamper, LED arbeidslys og ekstra kjørelys. Fastmonter termisk kamera i front. Styring via kontrollpanel i og oversikt via navigasjonspanel i førerhus. 

Polaris RANGER UTV Brann og redning terrengkjøretøy 6 seter

Utrykningsgodkjent som 6-seter

Spesialtilpasset 6-seter for utrykning til Brann og redningsformål. Setebelter til sjåfør, personell og passasjerer. Bøyler i ende av alle seterekker.

Polaris RANGER CREW XP 1000. Custom Firetruck, 6 seter.

Foto: Jon Tonning, Oslo brann- og redningsetat.

Verdens kraftigste UTV; Polaris Ranger XP 1000 terreng- og utrykningskjøretøy registrert for seks personer. Denne vil kunne brukes ved større arrangementer i Oslo, evakuering og direkte innsats i f.eks. parkeringshus, tuneller og skogbrann. Den vil også være et godt fremkomstmiddel ved flom, oversvømmelser, skred og stengte veier. Etter hvert skal den rigges med et mobilt slokkeanlegg – nok til å ta en bilbrann. Pro-Lock AWD allhjulsdrift / 2WD / Turf. Individuell fjæring med doble A-armer. EPS = Electronic Power Steering. ROPS godkjent sikkerhetsbur med veltebøyler. 999 cc / 80 HK. Polaris 2-cyl 4-takt ProStar DOHC Motor. Individuell fjæring foran og bak med doble A-armer, 254 mm fjæringsvei.

Støtfanger, vinsj, LED lys

Foto: Jon Tonning, Oslo brann- og redningsetat.

Kraftig, integrert vinsj fremme. LED bar; En plassert på tak og ytterligere en under forsterket frontfanger. Lastestativ montert i veltebøyle og kufanger foran.

Utrykningstilpasset

Foto: Jon Tonning, Oslo brann- og redningsetat.

Utstyrt med LED blålys, arbeidslys og ekstra kjørelys. Fastmonter IR kamera i front. Styring via kontrollpanel i og oversikt via display i førerhus. Kjøretøyet er også utstyrt med pusteluft.

Profilert

Foto: Jon Tonning, Oslo brann- og redningsetat.

Tilpasset utrykning med tykk værbestandig refleksprofilering og logoer for Oslo brann og redningsetat.

Polaris Brann og redning RANGER Tunnel

Polaris RANGER Diesel Deluxe. Custom Tunneltruck, 4 seter.

Polaris Ranger Diesel for utrykning i relasjon til brann og redning i tunnelområder. Rigget med oksygenbeholdere for både sjåfør og passasjer for tilgang til oksygen under kjøring. Beholderne kan enkelt plasseres i eller flyttes ut av hurtigfestet for videre bruk på rygg med integrert skuldersele. RANGER Diesel deluxe er premium utgaven av diesel RANGER med On Demand firehjulsdrift, EPS, EBS, ADC og 720 kg kapasitet på hengervekt. Modellen har 33 cm bakkeklaring, LED frontlykter, varmeapparat, forsterket kabinett, forseglede lagre og foringer. Tunellmodellene er særskilt tilpasset for kunde og utsyrt med ekstrautstyr som bakrute som kan åpnes for å trekke inn oksygentilførsel, frontrute, tak, LED Bar og LED søkelys.

Polaris RANGER Diesel Oksygen beholder

Tilpasset tunnelutrykning

Rigget med oksygenbeholdere for både sjåfør og passasjer for tilgang til oksygen under kjøring. Bakruten kan åpnes for gjennomføring oksygentilførsel fra beholder. 

Oksygenstativ Polaris RANGER UTV

Gjennomtenkte løsninger

Oksygenbeholderne kan enkelt plasseres i eller flyttes ut av hurtigfestet for videre bruk på rygg med premonterte skulderseler. 

LED BAR Polaris RANGER UTV DIESEL

LED lys

Utstyrt med LED bar og søkelys for optimale arbeidsforhold under krevenbde operasjoner. 

Polaris Brann og redning hvit Rode kors 23

Polaris Sportsman 6×6 Big Boss tilpasset Røde Kors.

Kan leveres ferdig godkjent for uttrykning med blålys. Kontakt vårt terrengteam for informasjon. 

Den ultimate 6×6 konstruert for de tøffeste oppdragene, her klar til innsats med Røde Kors. LED bar montert fremme og 360 graders arbeids- og søkelys montert på nedfellbar teleskoparm på bøyle mellom seter og plan. Planet er utstyrt med sammenleggbar redningsbåre på klikkfeste i planet. Maskinen har 24 cm fjøringsvei, 29 cm bakkeklaring og True, On Demand All Wheel Drive for ekstrem fremkommelighet selv i utfordrende terreng. ProStar motor med 2 overliggende kamaksler og elektronisk bensininnsprøtning. 1080 kg slepevekt og 505 kg lastekapasitet pluss tiltbart plan bak med 363 kg lastekapasitet. Tilpasset for Røde Kors med blålys, arbeidslys, LED bar, søkelys og 360 graders arbeidslampe.

Polaris Brann og redning hvit Rode kors plan bak

Plan med plass til redningsbåre

Romslig plan bak, praktisk med sammenleggbar redningsbåre.

Polaris Brann og redning hvit Rode kors plan feste bak

Festepunkt for båre

Maskinen kan utstyres med praktisk feste for sikring av båre i planet.

Polaris Brann og redning hvit Rode kors plan bak

LED lys og RK profilering

Optimalisert med Røde Kors profilering og LED arbeidslys. Planet har rekkverk i stål.

Polaris SPORTSMAN big boss 6x6 røde kors

Polaris Sportsman 6×6 Big Boss tilpasset Røde Kors.

Kan leveres ferdig godkjent for uttrykning med blålys. Kontakt vårt terrengteam for informasjon. 

Den ultimate 6×6 konstruert for de tøffeste oppdragene, her klar til innsats med Røde Kors. 24 cm fjøringsvei, 29 cm bakkeklaring og True, On Demand All Wheel Drive for ekstrem fremkommelighet selv i utfordrende terreng. ProStar motor med 2 overliggende kamaksler og elektronisk bensininnsprøtning, 1080 kg slepevekt og 505 kg lastekapasitet pluss tiltbart plan bak med 363 kg lastekapasitet. Tilpasset for Røde Kors med blålys, arbeidslys, LED bar, søkelys og 360 graders arbeidslampe.

Polaris SPORTSMAN big boss 6x6 røde kors

LED lys og utrykkningspakke

Optimalisert med både blålys og arbeidslys. Blålys for synlighet, 360 graders arbeidslampe, LED bar og søkelys.

Polaris SPORTSMAN big boss 6x6 røde kors

Tilpasset utfordrende terreng

Maskinen har motorbrems (EBS) og aktiv bakkebrems (ADC). Vinsj fremme, hånd og tommelvarme. Close Ratio On Demand AWD/2Wd og servostyring.

Polaris SPORTSMAN big boss 6x6 røde kors

Komplette pakker

Vi kan levere komplette pakker med skreddersøm på ATV, redningsutstyr, redningshenger, utstyr, redskap og tilhenger til transport av maskiner og utstyr. 

Polaris RANGER CREW XP 1000. Custom Rescuetruck, 6 seter.

Verdens kraftigste UTV. Pro-Lock AWD allhjulsdrift. Individuell fjæring med doble A-armer. Lock & Ride og Polaris anerkjente Turf mode. (Skånsom etthjulsdrift som forbedrer svingradius. Perfekt for kjøring på gress og andre sårbare underlag.) EPS = Electronic Power Steering; SERVO. Pro-Star motor med elektronisk gasspjell. ROPS godkjent sikkerhetsbur med veltebøyler tilpasset for pro-fit tilbehør.

• 999 cc / 80 HK. Polaris 2-cyl 4-takt DOHC Motor. • Væskekjølt. Automatisk PVT. Høygir, lavgir, revers, park og nøytral; Vekselmuligheten mellom høy- og lavgir er en klar fordel, der lavgir benyttes til tyngre oppgaver. • Close Ratio AWD/2WD/Turf drivlinje. • Hydrauliske skivebremser. • Individuell fjæring foran og bak med doble A-armer, 254 mm fjæringsvei. 

Polaris RANGER CREW Rescue snow, 6 seter.

Tilsvarende modell som over, her i versjon med Polaris Prospector belter. Tilpasset snørike områder. 

Belter sikrer god fremkommelighet på snø. Beltene kan naturligvis demonteres og erstattes med hjul i sommerhalvåret for optimal helårsdrift. 

Spesialtilpasset redningsplan

Avtagbar redningsmodul i planet. Godkjent redningsbåre og stol montert for overvåking av skadd person. LED bar for lys bakover plassert i bakkant av takmodul.  

Støtfanger, vinsj og 2x LED Bar

Kraftig, integrert vinsj fremme. 2 x LED bar; En plassert på tak og ytterligere en under forsterket frontfanger. Lastestativ montert i veltebøyle og frontfanger foran.  

Registrert som 6 seters traktor

Polaris RANGER CREW har seteplass og setebelter til 6 personer i tillegg til redningsmodulen i planet bak. Kjøretøyet registreres normalt som EU traktor.  

Polaris GENERAL Rescue, 4 seter.

100 HK kraftpakke med klasseledende dreiemoment. High Performance Close ratio AWD; Ekte progressiv all wheel drive, med uavhengig drift på alle hjul. EPS; Electronic Power Steering / progressive servostyring. Turf-mode, Lock & Ride. Nyutviklet hytte og skålformede sportsseter som er enkle å komme inn og ut av. Hjuloppheng med Walker Evans dempere, – markedets beste fjæringsvei og høyeste bakkeklaring. Kan leveres med tak.

• 999 cc. Polaris 2-cyl 4-takt DOHC Motor. Væskekjølt. Automatisk PVT. Høygir, lavgir, revers, park og nøytral; Vekselmuligheten mellom høy- og lavgir er en klar fordel, der lavgir benyttes til tyngre oppgaver. • Close Ratio AWD/2WD/Turf drivlinje. • Hydrauliske skivebremser • Individuell fjæring foran og bak med doble A-armer, 311 mm fjæringsvei.

Støtfangere, lastebærer, stigtrinn

Bilde over viser støtfanger foran, og praktisk lastebærer over panser. Denne ble også utstyrt med stigtrinn i rørkonstruksjon. støtfanger bak, custom felgfarge og brann og rednings-profilering.

LED Søkelys

LED lyskastere montert i fremkant av veltebøyle. Custom, godt synlig rød lakk. Her er det mange muligheter. Vi monterer etter preferanse fra kunde. 

Registrert som 4 seters traktor

Polaris GENERAL har seteplass og setebelter til 4 personer. Skålformede komfortseter. Kjøretøyet registreres normalt som EU traktor.

Polaris RANGER Rescue, 2 seter. 

Robust og raffinert 2-seter RANGER til Brann og Redning. Utstyrt med tak, LED-bar, blålys integrert i grill. kraftig vinsj og redningsmodul i planet bak. Bransjeledende trekk-kapasitet og bakkeklaring i særklasse. Toppspekket med EPS, EBS, AWD, Versatrac & Lock and Ride. Leveres som EU traktor.

• EFI (Elektronisk bensininnsprøyting. • 2-cyl 4-takt DOHC Polaris Motor – 999 cc- / 80 HK motoreffekt •  Automatisk PVT. Høygir, lavgir, revers, park og nøytral; Vekselmuligheten mellom høy- og lavgir er en klar fordel, der lavgir benyttes til tyngre oppgaver. • Close Ratio AWD/2WD/TURF • Væskekjølt. Fremre hjuloppheng: Doble A-armer med 279 mm fjæringsvei. Bakre Hjuloppheng: Individuell med doble A- armer 279 mm fjæringsvei. • 27×9-R-12 Maxxis dekk.

Frontrute, tak, støtfanger, lys og vinsj

Denne modellen ble utstyrt med kraftig støtfanger foran. Solid Warn Vinsj integrert. LED bar og blålys integrert i grillen foran. Frontrute og tak tilpasset. Brann og redningsprofilering.

Levert med boggie ATV henger

Polaris Ranger serie har god trekkapasitet. Hurum brannvesen fikk modellen levert med kraftig proff toakslet ATV henger med pendelboggie. 

Redningsplan med båre

Redningsmodul i planet bak. Utstyrt med godkjent redningsbåre og overvåkningssete for redningspersonell. Ekstra detalj; Stativ for pose ved behov for væsketilførsel. 

Varmesøkende kamera

Utstyrt med varmesøkende kamera med IR teknologi

Monitor for kamera

Skjerm for varmesøkende kamera innvendig.

Kontrollsystem

LED lys, kamera og utstyr kontrollebart fra konsoll.

Profilert

Brann og redningsprofilering. Emblem for Brannvesenet.

RESCUE redningshenger til ATV. Konstruert for redning.

Spesialutviklet redningshenger til påkopling bak terrengkjøretøy med krok. Hengeren er konstruert med plass til godkjent redningsbåre og har avtagbart overvåkingssete for redningspersonell bakerst. Hengeren er særskilt utviklet for å trekkes med pasient / skadd person i ulendt terreng. annleggsflaten på rammen dempes med kraftige skråstilte fjæringer mot akslingen. Hengeren har brede terrengdekk og hjullagre fra tyske AL-KO kober. 

ATV henger med pendelboggie til Brann og Redning

Vi leverer ulike ATV hengere til Brann, redning sikkerhet og forsvar. Her vises vår solide Kranman ATV henger med stålkasse og pendelboggie. 

Kontakt meg om Polaris Brann- og rednings UTV

Start turen hos oss!

Du finner oss nå på Sem i Tønsberg og Skui i Bærum. 

Følg oss gjerne i sosiale medier!

NTS facebook

På vår generelle Facebookside finner du kampanjer, tilbud, videoer, bilder, tips og triks!

NTS Polaris ATV Norge

Vår dedikerte Facebook side for alle som liker Polaris terrengkjøretøy!

NTS på Youtube

Vi legger ofte ut video på Youtube. Følg vår youtubekanal for heftige produktnyheter!

#norsktilhengersenter

Vi har naturligvis også instagram konto. Følg oss og vår hashtag #norsktilhengersenter!
Polaris RANGER Kinetic litium UTV terrengkjøretøy fra NTS

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy (UTV). Mindre vedlikehold, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng!

Paxster Utility elbiler til park og anlegg

PAXSTER Utility

Norskproduserte elektriske nyttekjøretøy i kompaktklassen. Særlig utviklet for kommune-, by-, park- og gårdsdrift!

Goupil elektriske nyttekjøretøy park og anlegg

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy for bymiljø, park og anlegg! Pickup, skap eller tipp-plan.

Elektriske nyttekjøretøy fra Polaris, Paxster og Goupil!

Vi tilrettelkegger, tilpasser og utstyrer ditt elektriske nyttekjøretøy i tråd med dine preferanser. Våre elektriske nyttekjøretøy har allsidige egenskaper og tilbys med løsninger som forenkller hverdagen.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

Hondafres honda snøfreser ferdig klargjort av oss på NTS 23x2

Honda snøfreser

Vi har vært ute en vinterdag før og hjelper deg med riktig modell for strøken oppkjørsel. Våre Hondafresere har sterk motor og løsninger som gjør det lett å manøvrere – på alle underlag og i all slags snø.

Sjekk ut våre Honda modeller her!

Cramer snøfreser Lithium batteri

Cramer elektrisk snøfreser

Nyhet! 82V 2-trinns, stillegående snøfreser med to uavhengige hubmotorer. Kjøp Cramer 82SN61 snøfreser med batteri og lader før 31.12.23 og få med ekstra batteri på kjøpet, totalpris kun 44.900,-

Sjekk ut kampanjen her!

Rammy snøfreser snowblower PRO Polaris Sportsman Ranger ATV UTV

Rammy fres til ATV & UTV

Finsk frontfreser til ATV og UTV. Ta snøbrøyting til et nytt nivå? Vi leverer både plogpakker og frontmonterte snøfresere til terrengkjøretøy. Vi tilpasser dessuten komplette maskiner med brøyteutstyr.

ATV med brøyteutstyr

Ferdig klargjort av fagfolk!

Når du kjøper snøfreser av oss på Norsk Tilhengersenter blir den montert, gjennomgått, kvalitetstestestet og startet før overlevering! Trenger du deler eller reparasjon av Honda eller Cramer snøfreser kan du ta kontakt med vårt serviceverksted i Bærum eller Tønsberg for prisoverslag.

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Hent varer hos NTS via vårt hentepunkt

Døgnåpne hentepunkt

Rekker du ikke innom i vår åpningstid? Prøv våre hentepunkt. Ta kontakt for avtale om plassering av forhåndsbetalte varer i vårt hentepunkt. Tilgjengelig 24/7.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Samarbeidspartner alpinlandslaget Norges skiforbund alpint

Alpinlandslaget

Strategisk samarbeidspartner med Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredalhengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for relevante oppdateringer!

NCF; Norges Cykleforbund

Norges Cykleforbund

Stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Tredal Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg med på Facebook og Instagram for oppdateringer!

Tufte Gård synergier NTS

Tufte Gård

Tufte Gård en eventyrlig plass der Olaf Tufte stiller tøffe krav til utstyr og redskap. Midt i blinken som testarena for Polaris Ranger UTV og Tredal sport- og fritidshenger med lokk.

Hente henger og ATV NTS 231

Hente ATV eller henger?

Ta med med legitimasjon og BankID på mobil eller brikke når du kommer for å hente ny henger eller ATV. (Påkrevd ved registrering.) NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Polaris originaldeler deler fra NTS

Polarisdeler, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!