Ønsker du å lage skiløyper med ATV eller UTV?

Vi viser seg hvordan!

Populære vinterprodukter utviklet spesielt for terrengkjøretøy (ATV) og side by side (UTV) gjør kjøretøyet ditt nyttig også i vinterhalvåret.

Vi er spesialister på vintertilpassede Polaris terrengkjøretøy og tilbyr blant annet Belte-kit, plogpakker og frontmonterte snøfresere. Mange av våre kunder benytter maskinen året rundt, -derfor er det ekstra moro med innovative produkter som kan skape glede for flere!

Løypemaskiner, sporleggere og sporsettere finnes i mange utgaver og fasonger. Alle våre skispor-redskaper er utviklet til bruk med ATV (eller snøscooter). Det er like enkelt som det høres ut, – bare å hekte fast og kjøre i vei. Resultatet blir gode og stabile skispor til stor glede for store og små!

PREMIUM MODELLEN: 

Iron Baltic Tracker 230 løypemaskin med tilpasset Iron Baltic Classic sporsetter:

Løypemaskin og sporsetter for ATV for løypekjøring og skispor

Lett, robust og funksjonell:

Iron Baltic Tracker 230 er en enkel og lett, men samtidig robust og funksjonell løypemaskin for opparbeiding og vedlikehold av løype og skispor. Stort og tungt baneutstyr kan kreve større snømengder, samtidig kan det være utfordrende å holde underlaget skadefritt med tyngre maskiner når det er lite snø og lave temperaturer.

Tracker 230 er en ideell løsning for oppdrag der ATV’en er å foretrekke og på steder der det ikke er mye snø å jobbe med eller bakken rett og slett ikke er frossen nok for tyngre kjøretøy. Utstyret veier lite og er enkelt å ta frem, klargjøre og trekke med seg. Iron Baltic 230 er spesielt utviklet for og tilpasset ATV og UTV (gjerne med belter), snøscooter eller en liten traktor.

Integrerte transporthjul:

Iron Baltics løypemaskin har to integrerte transporthjul slik at du kan sveive riggen opp fra underlaget. I transportstilling er høyden på utstyret 200 mm. opp fra bakken. Dette gjør det mulig å flytte utstyret over større avstander kun ved hjelp av ATV, UTV, snøscooter eller et hvilket som helst annet kjøretøy utstyrt med hengerfeste. For enkelthets skyld leveres Tracker 230 med to koblingsalternativer; både 500 mm kulekobling og 25 mm (indre diameter) øye med pinnefeste for bruk med snøscooter.

Eventyrlige skispor:

Løypemaskin og sporsetter for ATV for løypekjøring og skispor

Iron Baltic Tracker 230 kan brukes til å lage klassiske skispor, jevne ut bakken, komprimere snøen og glatte ut overflaten der det er naturlig av hensyn til grad av stigning, helling eller andre terreng- og løypevariasjoner. I tillegg har denne modellen et spesialutviklet isblad slik at du kan trekke opp riller og lage løypestruktur i herdet snø og eksisterende spor. Dette letter arbeidet med vedlikehold av løypene.

En, to eller tre sporsettere:

Tracker 230 leveres sammen med 1 stk. Iron Baltic Classic sporsetter for oppkjøring av klassisk spor (230 mm). Sporsetteren hektes enkelt på løypemaskinen. Systemet kan tilpasses og utvides: Den medfølgende sporsetteren kan monteres i tre forskjellige posisjoner; På en av sidene eller i midten. Mange investerer dessuten i flere sporsettere fordi Tracker 230 kan konfigureres med opptil tre Classic sporsettere.

Ballastprinsipp:

Både løypemaskin og sporsetter har egen lasteflate for plassering av sandsekker eller annen ballastvekt slik at du enkelt kan øke trykket for mer snøkompresjon.

Den klassiske sporsetteren kan også brukes som en frittstående sporsetter og festes direkte på et kjøretøy med kombifeste.

Praktisk skjær foran sporvinklene:

Blant flere fordeler med Iron Baltic Classic sporsetter er skjæret foran sporvinklene. Disse letter sporleggingen og vedlikeholdet ved kaldere temperaturer og mer kompakt føre; 

Sporsetter med sporskjær

Se vår demovideo

Nedenfor kan du se vår Iron Baltic Tracker 230 i bruk med Classic sporsetter.

Flere modeller i sortimentet!

Vi har også enklere sporsettere i sortimentet beregnet for prepping av løyper med ATV. Sjekk ut våre produktlinker nedenfor for flere forslag til gode alternativer og bli med å spre skiglede. Ta gjerne kontakt med vårt terrengteam for veiledning om Polaris ATV med belter og løypeutstyr eller beltekit og løypeutstyr til din ATV.

Slådd for løype til ATV

Omtale:

Etter vår avdeling i Tønsberg leverte Iron Baltic løypemaskin med to sporsettere til Barkåker Idrettsforening laget Tønsberg Blad en artikkel der løypemaskinen ble trukket frem som en meget god investering. Klikk her for å lese + artikkel om vår sportsetter hos TB.no .

Vi har også fått tilsendt det kule bildet nedenfor fra nettopp Barkåker Idrettsforening der løypekjører Vegard Tveit har knipset løypemaskin og nypreparerte skispor til stor glede for store og små:

Barkåker Idrettsforening med løypemaskin og sporsetter fra Norsk Tilhengersenter as

I vår produktdatabase finner du alle våre modeller, her ser du noen eksempler:

Iron Baltic Løypemaskin og Sporsetter fra Iron Baltic for ATV for løypekjøring og skispor

Iron Baltic Tracker 230 løypemaskin

Vårt mest avanserte redskap for oppkjøring av løyper og skispor. Når du investerer i Iron Baltic Tracker 230 løypemaskin får du med 1. stk Iron Baltic Classic sporsetter. Kan suppleres med ytterligere to sporsettere for dem som ønsker det.

Se løypemaskiner

Iron Baltic Classic Enkel sporsetter

Iron Baltic Classic sporsetter frittstående

Iron Baltic Classic sporsetter brukes som en frittstående sporsetter og festes direkte på kjøretøyet. Kan kobles til ATV snøscooter eller kompakttraktor. Klassisk skisporbredde 230 mm. Koblinger for både ATV og snøscooter medfølger.

Se sporsettermeny

Sporsetter fra Ultratec for klassiske skispor 23011

Ultratec, enkel sporsetter

Vårt enkleste alternativ. Enkel sporsetter med øye for påkoblin på ATV / snøscooter med splint. Selve trekkarmen er høydejusterbar slik at denne enkelt kan festes på ulike kjøretøy. Komprimeringsgrad styres ved hjelp av ballast (eksempelvis sandsekk).

Se sporsettermeny

 

Polaris RANGER Kinetic litium UTV terrengkjøretøy fra NTS

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy (UTV). Mindre vedlikehold, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng!

Paxster Utility elbiler til park og anlegg

PAXSTER Utility

Norskproduserte elektriske nyttekjøretøy i kompaktklassen. Særlig utviklet for kommune-, by-, park- og gårdsdrift!

Goupil elektriske nyttekjøretøy park og anlegg

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy for bymiljø, park og anlegg! Pickup, skap eller tipp-plan.

Elektriske nyttekjøretøy fra Polaris, Paxster og Goupil!

Vi tilrettelkegger, tilpasser og utstyrer ditt elektriske nyttekjøretøy i tråd med dine preferanser. Våre elektriske nyttekjøretøy har allsidige egenskaper og tilbys med løsninger som forenkller hverdagen.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

Hondafres honda snøfreser ferdig klargjort av oss på NTS 23x2

Honda snøfreser

Vi har vært ute en vinterdag før og hjelper deg med riktig modell for strøken oppkjørsel. Våre Hondafresere har sterk motor og løsninger som gjør det lett å manøvrere – på alle underlag og i all slags snø.

Sjekk ut våre Honda modeller her!

Cramer snøfreser Lithium batteri

Cramer elektrisk snøfreser

Nyhet! 82V 2-trinns, stillegående snøfreser med to uavhengige hubmotorer. Kjøp Cramer 82SN61 snøfreser med batteri og lader før 31.12.23 og få med ekstra batteri på kjøpet, totalpris kun 44.900,-

Sjekk ut kampanjen her!

Rammy snøfreser snowblower PRO Polaris Sportsman Ranger ATV UTV

Rammy fres til ATV & UTV

Finsk frontfreser til ATV og UTV. Ta snøbrøyting til et nytt nivå? Vi leverer både plogpakker og frontmonterte snøfresere til terrengkjøretøy. Vi tilpasser dessuten komplette maskiner med brøyteutstyr.

ATV med brøyteutstyr

Ferdig klargjort av fagfolk!

Når du kjøper snøfreser av oss på Norsk Tilhengersenter blir den montert, gjennomgått, kvalitetstestestet og startet før overlevering! Trenger du deler eller reparasjon av Honda eller Cramer snøfreser kan du ta kontakt med vårt serviceverksted i Bærum eller Tønsberg for prisoverslag.

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Hent varer hos NTS via vårt hentepunkt

Døgnåpne hentepunkt

Rekker du ikke innom i vår åpningstid? Prøv våre hentepunkt. Ta kontakt for avtale om plassering av forhåndsbetalte varer i vårt hentepunkt. Tilgjengelig 24/7.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Samarbeidspartner alpinlandslaget Norges skiforbund alpint

Alpinlandslaget

Strategisk samarbeidspartner med Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredalhengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for relevante oppdateringer!

NCF; Norges Cykleforbund

Norges Cykleforbund

Stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Tredal Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg med på Facebook og Instagram for oppdateringer!

Tufte Gård synergier NTS

Tufte Gård

Tufte Gård en eventyrlig plass der Olaf Tufte stiller tøffe krav til utstyr og redskap. Midt i blinken som testarena for Polaris Ranger UTV og Tredal sport- og fritidshenger med lokk.

Hente henger og ATV NTS 231

Hente ATV eller henger?

Ta med med legitimasjon og BankID på mobil eller brikke når du kommer for å hente ny henger eller ATV. (Påkrevd ved registrering.) NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Polaris originaldeler deler fra NTS

Polarisdeler, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!