Tilhenger tempo 100

Vi har verksted for tilhengere og Polaris terrengkjøretøy både på Skui i Bærum (rett bak Byggmakker) og på Ås i Tønsberg (rett v/ E18 like bortenfor FERDA bobilsenter).

Vår avdeling på Sem i Tønsberg er godkjent av Statens Vegvesen som bilverksted 01 og kontrollorgan 01. Dersom du ønsker EU-kontroll på tilhengeren din tilbyr vi altså dette ved avdelingen i Tønsberg.

Tilhenger tempo 100

Godkjent verksted: Bilverksted 01: Vår avdeling i Tønsberg er godkjent til arbeid på bil, tilhenger og ATV opp til 3500 kg. Våre fagområde er terrengkjøretøy fra Polaris, elektriske nyttekjøretøy fra Goupil og tilhengere fra Tredal, Tiki og Ifor Williams.

Godkjent for kontroll: Kontrollorgan 01: Vår avdeling i Tønsberg er godkjent som kontrollorgan for periodisk kontroll av kjøretøy med tillatt totalvekt inntil 3500 kg. Dersom du har godkjent tilhengeren din for tempo 100 hos Statens Vegvesen kan du bestille time for EU-kontroll hos oss. Dersom hengeren din er mer enn fire år gammel og du ønsker å vise den på trafikkstasjon for tempo 100 godkjenning må du først ha EU kontroll på tilhengeren. Denne kan du ta hos oss.

MER OM VÅRE VERKSTEDTJENESTER: 

Polaris terrengkjøretøy: Vi er spesialister på Polaris ATV og UTV. Her tilbyr vi et bredt spekter av verkstedtjenester. Klargjøring av nye maskiner, spesialtilpassing og montering av utstyr, service, skadetakst og reparasjon er blant våre fagområder.

Goupils elektriske nyttekjøretøy: Våre kompakte elbiler fra Goupil er særlig attraktive i i park og bymiljø. Vi bygger kompetanse på elektriske nyttekjøretøy og tilrettelegger for riktig vedlikehold oppfølging i tråd med serviceintervall, tilpassing etter preferanser og reparasjon ved skade.

Tilhengere: Vi tar service og reparerer tilhengere fra Tredal, Ifor Williams og Tiki. Vi kan også supplere med tillegsutstyr til disse tilhengermerkene og montere ekstrautstyr om ønskelig. Ved ledig kapasitet tar vi også i mot de fleste andre tilhengermerker!

Disclaimer / forbehold / ansvarsfraskrivelse; 
Det er ALLTID sjåførens eget ansvar å sette seg inn i gjeldende regelverk. Valg av tilhenger og sikring av last er den aktuelle sjåførens ansvar. Det vil i alle tilfelle være opp til sjåføren å sette seg inn i gjeldende regelverk og eventuelle tillegg / unntak / endringer av det som her er beskrevet. Norsk Tilhengersenter as tar forbehold om feil og-, eller endringer i de regler som her er beskrevet.

Goupil Nyttekjøretøy

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy med lithium batterier! Franske Goupil er den del av Polaris konsernet og produserer el-kjøretøy for arbeidsoppgaver i bymiljø, park og anlegg.

Polaris elektrisk Ranger KINETIC UTV ATV

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy fra Polaris. Færre vedlikeholdskostnader, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng. Ranger Kinetic modellene er antatt til Norge ila. 2023.

goupil_logo

Del av Polaris Industries

I 2011 ble selskapet, som holder til i franske Lot-et-Garonne, tilsluttet Polaris Industries; den ledende amerikanske produsenten av nyttekjøretøy og fritidskjøretøy i ATV og UTV segmentet.

Polaris logo NTS 2022

Det grønne skiftet

Vi gleder oss over Polaris storsatsing på elektriske nyttekjøretøy. Synergier fra Polaris strategiske oppkjøp i nytte- og terrengkjøretøybransjen gir økt kompetanse til videreutvikling av spennende, nye kjøretøy.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

NCF Norges Skiforbund alpint logo

Partner for Alpinlandslaget!

Vi er strategisk samarbeidspartner av Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredal skaphengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer relatert til vårt samarbeid og innblikk i våre prosjekter!

NCF; Norges Cykleforbund

Sponsor for Norges Cykleforbund!

Vi er stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg vår profil på Facebook og Instagram for oppdateringer og informasjon om våre sponsorobjekter!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Hente ny ATV eller tilhenger hos oss?

Det er obligatorisk å ha med BankID på mobil eller kodebrikke når du kommer for å hente ny tilhenger eller nytt terrengkjøretøy. Dette er påkrevd ved registrering. Du må også ha med legitimasjon. NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polaris delekatalog, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!