Personvernerklæring NTS | Norsk Tilhengersenter as

Om personvernerklæringen:

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Norsk Tilhengersenter AS og alle våre nettsteder, domener, online annonser og innlegg i sosiale medier. Personvernerklæringen gir informasjon om databehandling utført av Norsk Tilhengersenter AS. Den gir også informasjon om data som blir prosessert av Norsk Tilhengersenter as på vegne av våre kunder. Personinformasjon er informasjon som kan identifisere deg som person, for eksempel en e-postadresse, gateadresse eller telefonnummer. Behandling av dine persondata er i noen tilfeller nødvendig for at vi skal kunne betjene våre kunder.

 

Hvilke persondata behandles hos oss?

Norsk Tilhengersenter AS salgsteam og serviceapparat behandler persondata i forbindelse med kjøp i vår butikk og via våre nettsider. Tilsvarende ved bestilling og utførelse av servicetjenester og reparasjoner. Vi håndterer samtidig personopplysninger på ulike måter eksempelvis ved registrering av tilhengere og kjøretøy, ved registrering av kunder i kundedatabase og sender nyhetsbrev og SMS.

 

Nettsider og sosiale medier: 

Vi skreddersyr kommunikasjon ved å måle aktivitet på våre websider, tilsvarende i sosiale medier og gjennom våre nyhetsbrev.

 

Nyhetsbrev:

Inneholder informasjon og tilbud vi mener er nyttig og interessant for våre kunder, forutsatt at kunden har samtykket til å motta dette. I enkelte tilfeller sender vi også kommersiell informasjon på SMS. Vi ønsker ikke å sende nyhetsbrev til kunder som synes det er til sjenanse, og har tilrettelagt for effektiv avmelding av nyhetsbrev bare ved noen få klikk. Følg prosedyre i nyhetsbrev for å se, endre eller oppdatere informasjonen vi har lagret om deg i relasjon til nyhetsbrev. Du kan også klikke her for å endre dine preferanser eller melde deg av vårt nyhetsbrev.

 

Hvordan behandler vi persondata?

Behandlingen av dine personopplysninger er basert på en interesseavveining. Det er nødvendig for oss å behandle dine personopplysninger for å kunne gi deg en best mulig kundeopplevelse. Ditt telefonnummer og e-post kan benyttes i forbindelse med oppfølging av henvendelse, handel eller service. Dersom du har samtykket kan vi sende deg nyhetsbrev med tilpasset markedsføring.

 

Hvilke personopplysninger samles inn?

Følgende informasjon legges inn om deg som bruker eller som kunde: Firmanavn eller navn (og etternavn), Adresse (Normalt), Telefon/mobil (frivillig), E-post (frivillig). Ved registrering av tilhenger / ATV o.l. også foretaksnummer / personnummer. Våre systemer er også tilrettelagt for å vise ulike kontaktpersoner og roller i et firma. Tilsvarende har vi systemer for å vise kredittdata på kunder. Vi lagrer ordre og fakturahistorikk.

 

Lagring av opplysninger.

Vi lagrer dine opplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Oppbevaring av enkelte dokumenter og transaksjoner lagres lenger som følge av våre forpliktelser underlagt norsk regnskapslovgivning.

 

Overføring av personopplysninger til tredjepart:

Vi overfører ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Vi bruker databehandlere til å behandle personopplysninger på vegne av oss. Vi har inngått avtaler med disse, og de kan ikke bruke dine personopplysninger for andre formål enn det som følger av avtalen.

 

Norsk Tilhengersenter as benytter følgende databehandlere:

Quick Systems as, Edipost, Råd og Regnskap as. Transaksjonsinformasjon behandles av Nets, Vipps og Handelsbanken. Tilsvarende har vi databehandleravtaler med ulike finansieringspartnere, herunder Santander og Sparebank1. Nyhetsbrevet genereres gjennom Mailchimp.

 

Dine rettigheter:

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting/anonymisering av personopplysningene vi behandler om deg dersom vilkårene for dette er oppfylt. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandling og kreve rett til dataportabilitet dersom vilkårene for dette er oppfylt. Når behandlingen er basert på ditt samtykke kan du på ethvert tidspunkt trekke dette tilbake. Ta kontakt via vårt kontaktskjema om du ønsker informasjon om hvilke data vi har lagret på deg eller har spørsmål om vår persondatabehandling.

 

Rett til å klage:

Du har rett til å klage til Datatilsynet om det viser seg at vi har lagret eller benyttet informasjon i strid med gjeldende regelverk. Vi håper naturligvis å få beskjed før den tid slik at vi kan rette eventuelle feil eller misforståelser. Kontaktinformasjon til Datatilsynet finner du her: https://www.datatilsynet.no/

 

Polaris RANGER Kinetic litium UTV terrengkjøretøy fra NTS

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy (UTV). Mindre vedlikehold, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng!

Paxster Utility elbiler til park og anlegg

PAXSTER Utility

Norskproduserte elektriske nyttekjøretøy i kompaktklassen. Særlig utviklet for kommune-, by-, park- og gårdsdrift!

Goupil elektriske nyttekjøretøy park og anlegg

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy for bymiljø, park og anlegg! Pickup, skap eller tipp-plan.

Elektriske nyttekjøretøy fra Polaris, Paxster og Goupil!

Vi tilrettelkegger, tilpasser og utstyrer ditt elektriske nyttekjøretøy i tråd med dine preferanser. Våre elektriske nyttekjøretøy har allsidige egenskaper og tilbys med løsninger som forenkller hverdagen.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

Hondafres honda snøfreser ferdig klargjort av oss på NTS 23x2

Honda snøfreser

Vi har vært ute en vinterdag før og hjelper deg med riktig modell for strøken oppkjørsel. Våre Hondafresere har sterk motor og løsninger som gjør det lett å manøvrere – på alle underlag og i all slags snø.

Sjekk ut våre Honda modeller her!

Cramer snøfreser Lithium batteri

Cramer elektrisk snøfreser

Nyhet! 82V 2-trinns, stillegående snøfreser med to uavhengige hubmotorer. Kjøp Cramer 82SN61 snøfreser med batteri og lader før 31.12.23 og få med ekstra batteri på kjøpet, totalpris kun 44.900,-

Sjekk ut kampanjen her!

Rammy snøfreser snowblower PRO Polaris Sportsman Ranger ATV UTV

Rammy fres til ATV & UTV

Finsk frontfreser til ATV og UTV. Ta snøbrøyting til et nytt nivå? Vi leverer både plogpakker og frontmonterte snøfresere til terrengkjøretøy. Vi tilpasser dessuten komplette maskiner med brøyteutstyr.

ATV med brøyteutstyr

Ferdig klargjort av fagfolk!

Når du kjøper snøfreser av oss på Norsk Tilhengersenter blir den montert, gjennomgått, kvalitetstestestet og startet før overlevering! Trenger du deler eller reparasjon av Honda eller Cramer snøfreser kan du ta kontakt med vårt serviceverksted i Bærum eller Tønsberg for prisoverslag.

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Hent varer hos NTS via vårt hentepunkt

Døgnåpne hentepunkt

Rekker du ikke innom i vår åpningstid? Prøv våre hentepunkt. Ta kontakt for avtale om plassering av forhåndsbetalte varer i vårt hentepunkt. Tilgjengelig 24/7.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Samarbeidspartner alpinlandslaget Norges skiforbund alpint

Alpinlandslaget

Strategisk samarbeidspartner med Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredalhengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for relevante oppdateringer!

NCF; Norges Cykleforbund

Norges Cykleforbund

Stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Tredal Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg med på Facebook og Instagram for oppdateringer!

Tufte Gård synergier NTS

Tufte Gård

Tufte Gård en eventyrlig plass der Olaf Tufte stiller tøffe krav til utstyr og redskap. Midt i blinken som testarena for Polaris Ranger UTV og Tredal sport- og fritidshenger med lokk.

Hente henger og ATV NTS 231

Hente ATV eller henger?

Ta med med legitimasjon og BankID på mobil eller brikke når du kommer for å hente ny henger eller ATV. (Påkrevd ved registrering.) NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Polaris originaldeler deler fra NTS

Polarisdeler, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!