Personvernerklæring NTS | Norsk Tilhengersenter as

Om personvernerklæringen:

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Norsk Tilhengersenter AS og alle våre nettsteder, domener, online annonser og innlegg i sosiale medier. Personvernerklæringen gir informasjon om databehandling utført av Norsk Tilhengersenter AS. Den gir også informasjon om data som blir prosessert av Norsk Tilhengersenter as på vegne av våre kunder. Personinformasjon er informasjon som kan identifisere deg som person, for eksempel en e-postadresse, gateadresse eller telefonnummer. Behandling av dine persondata er i noen tilfeller nødvendig for at vi skal kunne betjene våre kunder.

 

Hvilke persondata behandles hos oss?

Norsk Tilhengersenter AS salgsteam og serviceapparat behandler persondata i forbindelse med kjøp i vår butikk og via våre nettsider. Tilsvarende ved bestilling og utførelse av servicetjenester og reparasjoner. Vi håndterer samtidig personopplysninger på ulike måter eksempelvis ved registrering av tilhengere og kjøretøy, ved registrering av kunder i kundedatabase og sender nyhetsbrev og SMS.

 

Nettsider og sosiale medier: 

Vi skreddersyr kommunikasjon ved å måle aktivitet på våre websider, tilsvarende i sosiale medier og gjennom våre nyhetsbrev.

 

Nyhetsbrev:

Inneholder informasjon og tilbud vi mener er nyttig og interessant for våre kunder, forutsatt at kunden har samtykket til å motta dette. I enkelte tilfeller sender vi også kommersiell informasjon på SMS. Vi ønsker ikke å sende nyhetsbrev til kunder som synes det er til sjenanse, og har tilrettelagt for effektiv avmelding av nyhetsbrev bare ved noen få klikk. Følg prosedyre i nyhetsbrev for å se, endre eller oppdatere informasjonen vi har lagret om deg i relasjon til nyhetsbrev. Du kan også klikke her for å endre dine preferanser eller melde deg av vårt nyhetsbrev.

 

Hvordan behandler vi persondata?

Behandlingen av dine personopplysninger er basert på en interesseavveining. Det er nødvendig for oss å behandle dine personopplysninger for å kunne gi deg en best mulig kundeopplevelse. Ditt telefonnummer og e-post kan benyttes i forbindelse med oppfølging av henvendelse, handel eller service. Dersom du har samtykket kan vi sende deg nyhetsbrev med tilpasset markedsføring.

 

Hvilke personopplysninger samles inn?

Følgende informasjon legges inn om deg som bruker eller som kunde: Firmanavn eller navn (og etternavn), Adresse (Normalt), Telefon/mobil (frivillig), E-post (frivillig). Ved registrering av tilhenger / ATV o.l. også foretaksnummer / personnummer. Våre systemer er også tilrettelagt for å vise ulike kontaktpersoner og roller i et firma. Tilsvarende har vi systemer for å vise kredittdata på kunder. Vi lagrer ordre og fakturahistorikk.

 

Lagring av opplysninger.

Vi lagrer dine opplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Oppbevaring av enkelte dokumenter og transaksjoner lagres lenger som følge av våre forpliktelser underlagt norsk regnskapslovgivning.

 

Overføring av personopplysninger til tredjepart:

Vi overfører ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Vi bruker databehandlere til å behandle personopplysninger på vegne av oss. Vi har inngått avtaler med disse, og de kan ikke bruke dine personopplysninger for andre formål enn det som følger av avtalen.

 

Norsk Tilhengersenter as benytter følgende databehandlere:

Quick Systems as, Edipost, Råd og Regnskap as. Transaksjonsinformasjon behandles av Nets, Vipps og Handelsbanken. Tilsvarende har vi databehandleravtaler med ulike finansieringspartnere, herunder Santander og Sparebank1. Nyhetsbrevet genereres gjennom Mailchimp.

 

Dine rettigheter:

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting/anonymisering av personopplysningene vi behandler om deg dersom vilkårene for dette er oppfylt. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandling og kreve rett til dataportabilitet dersom vilkårene for dette er oppfylt. Når behandlingen er basert på ditt samtykke kan du på ethvert tidspunkt trekke dette tilbake. Ta kontakt via vårt kontaktskjema om du ønsker informasjon om hvilke data vi har lagret på deg eller har spørsmål om vår persondatabehandling.

 

Rett til å klage:

Du har rett til å klage til Datatilsynet om det viser seg at vi har lagret eller benyttet informasjon i strid med gjeldende regelverk. Vi håper naturligvis å få beskjed før den tid slik at vi kan rette eventuelle feil eller misforståelser. Kontaktinformasjon til Datatilsynet finner du her: https://www.datatilsynet.no/

 

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polarisdeler

Vi har komplett deleoversikt på de fleste Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. 

Finn delen og bestill her!

Goupil Nyttekjøretøy

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy med lithium batterier! Franske Goupil er den del av Polaris konsernet og produserer el-kjøretøy for arbeidsoppgaver i bymiljø, park og anlegg.

Goupil nyttekjørtøy finner du her!

Polaris elektrisk Ranger KINETIC UTV ATV

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy fra Polaris. Færre vedlikeholdskostnader, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng. Ranger Kinetic modellene er antatt til Norge ila. 2023.

Sjekk ut Polaris Ranger Kinetic!

goupil_logo

Del av Polaris Industries

I 2011 ble selskapet, som holder til i franske Lot-et-Garonne, tilsluttet Polaris Industries; den ledende amerikanske produsenten av nyttekjøretøy og fritidskjøretøy i ATV og UTV segmentet.

Polaris logo NTS 2022

Det grønne skiftet

Vi gleder oss over Polaris storsatsing på elektriske nyttekjøretøy. Synergier fra Polaris strategiske oppkjøp i nytte- og terrengkjøretøybransjen gir økt kompetanse til videreutvikling av spennende, nye kjøretøy.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Verksted i Tønsberg og i Bærum!

Nå har vi utvidet kapasitet med avdelinger både på Sem i Tønsberg og på Vøyenenga i Bærum. Les mer om våre verksteder her.

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg er godkjent som bilverksted 01 og  kontrollorgan 01. Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

VESTFOLD

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

ØSTLANDET

Norsk Tilhengersenter as avd. Vøyenenga.

Ny adresse! Ringeriksveien 191 C. 1339 Vøyenenga

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Strategisk partner Norges Skiforbund

Partner for Alpinlandslaget!

Vi er strategisk sponsor av Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredal skaphengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer relatert til vårt samarbeid og innblikk i våre prosjekter!

NCF; Norges Cykleforbund

Sponsor for Norges Cykleforbund!

Vi er stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg vår profil på Facebook og Instagram for oppdateringer og informasjon om våre sponsorobjekter!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Hente ny ATV eller tilhenger hos oss?

Det er obligatorisk å ha med BankID på mobil eller kodebrikke når du kommer for å hente ny tilhenger eller nytt terrengkjøretøy. Dette er påkrevd ved registrering. Du må også ha med legitimasjon. NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polaris delekatalog, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!