+47 21690590 salg@nts.no
Velg en side
Personvernerklæring NTS | Norsk Tilhengersenter as

Om personvernerklæringen:

Denne personvernerklæringen gjelder alle forretningsprosesser i Norsk Tilhengersenter AS og alle våre nettsteder, domener, online annonser og innlegg i sosiale medier. Personvernerklæringen gir informasjon om databehandling utført av Norsk Tilhengersenter AS. Den gir også informasjon om data som blir prosessert av Norsk Tilhengersenter as på vegne av våre kunder. Personinformasjon er informasjon som kan identifisere deg som person, for eksempel en e-postadresse, gateadresse eller telefonnummer. Behandling av dine persondata er i noen tilfeller nødvendig for at vi skal kunne betjene våre kunder.

 

Hvilke persondata behandles hos oss?

Norsk Tilhengersenter AS salgsteam og serviceapparat behandler persondata i forbindelse med kjøp i vår butikk og via våre nettsider. Tilsvarende ved bestilling og utførelse av servicetjenester og reparasjoner. Vi håndterer samtidig personopplysninger på ulike måter eksempelvis ved registrering av tilhengere og kjøretøy, ved registrering av kunder i kundedatabase og sender nyhetsbrev og SMS.

 

Nettsider og sosiale medier: 

Vi skreddersyr kommunikasjon ved å måle aktivitet på våre websider, tilsvarende i sosiale medier og gjennom våre nyhetsbrev.

 

Nyhetsbrev:

Inneholder informasjon og tilbud vi mener er nyttig og interessant for våre kunder, forutsatt at kunden har samtykket til å motta dette. I enkelte tilfeller sender vi også kommersiell informasjon på SMS. Vi ønsker ikke å sende nyhetsbrev til kunder som synes det er til sjenanse, og har tilrettelagt for effektiv avmelding av nyhetsbrev bare ved noen få klikk. Følg prosedyre i nyhetsbrev for å se, endre eller oppdatere informasjonen vi har lagret om deg i relasjon til nyhetsbrev. Du kan også klikke her for å endre dine preferanser eller melde deg av vårt nyhetsbrev.

 

Hvordan behandler vi persondata?

Behandlingen av dine personopplysninger er basert på en interesseavveining. Det er nødvendig for oss å behandle dine personopplysninger for å kunne gi deg en best mulig kundeopplevelse. Ditt telefonnummer og e-post kan benyttes i forbindelse med oppfølging av henvendelse, handel eller service. Dersom du har samtykket kan vi sende deg nyhetsbrev med tilpasset markedsføring.

 

Hvilke personopplysninger samles inn?

Følgende informasjon legges inn om deg som bruker eller som kunde: Firmanavn eller navn (og etternavn), Adresse (Normalt), Telefon/mobil (frivillig), E-post (frivillig). Ved registrering av tilhenger / ATV o.l. også foretaksnummer / personnummer. Våre systemer er også tilrettelagt for å vise ulike kontaktpersoner og roller i et firma. Tilsvarende har vi systemer for å vise kredittdata på kunder. Vi lagrer ordre og fakturahistorikk.

 

Lagring av opplysninger.

Vi lagrer dine opplysninger hos oss så lenge det er nødvendig for det formål personopplysningene ble samlet inn for. Oppbevaring av enkelte dokumenter og transaksjoner lagres lenger som følge av våre forpliktelser underlagt norsk regnskapslovgivning.

 

Overføring av personopplysninger til tredjepart:

Vi overfører ikke personopplysningene dine videre til andre med mindre det foreligger et lovlig grunnlag for slik utlevering. Vi bruker databehandlere til å behandle personopplysninger på vegne av oss. Vi har inngått avtaler med disse, og de kan ikke bruke dine personopplysninger for andre formål enn det som følger av avtalen.

 

Norsk Tilhengersenter as benytter følgende databehandlere:

Quick Systems as, Edipost, Råd og Regnskap as. Transaksjonsinformasjon behandles av Nets, Vipps og Handelsbanken. Tilsvarende har vi databehandleravtaler med ulike finansieringspartnere, herunder Santander og Sparebank1. Nyhetsbrevet genereres gjennom Mailchimp.

 

Dine rettigheter:

Du har rett til å kreve innsyn, retting eller sletting/anonymisering av personopplysningene vi behandler om deg dersom vilkårene for dette er oppfylt. Du har videre rett til å kreve begrenset behandling, rette innsigelse mot behandling og kreve rett til dataportabilitet dersom vilkårene for dette er oppfylt. Når behandlingen er basert på ditt samtykke kan du på ethvert tidspunkt trekke dette tilbake. Ta kontakt via vårt kontaktskjema om du ønsker informasjon om hvilke data vi har lagret på deg eller har spørsmål om vår persondatabehandling.

 

Rett til å klage:

Du har rett til å klage til Datatilsynet om det viser seg at vi har lagret eller benyttet informasjon i strid med gjeldende regelverk. Vi håper naturligvis å få beskjed før den tid slik at vi kan rette eventuelle feil eller misforståelser. Kontaktinformasjon til Datatilsynet finner du her: https://www.datatilsynet.no/