Tredal T-10-UCH Sport og fritidshenger

Med tilleggsutstyr fra Thule kan Sport- og Fritidshengeren fra Tredal «skreddersys» for vinteraktiviteter, slik som eksempelvis med en skiboks eller skistativ for alpint, snowboard og langrenn. Når vintersesongen er over optimaliseres hengeren for sommeraktiviteter med stativ for sykkel (med en brakett med tilhengerfeste på tilhengerdraget kan enda flere sykler tas med), kajakk/kano mm. 

Bagasjen under lokket er godt sikret da hengeren er ansett for å være tilnærmet «vann og vindtett», mange av våre kunder opplever at skapet i epoxylaminert tre har isolerende egenskaper og har mindre risiko for kondens ved temperatursvingninger enn konkurrerende merker som er produsert i metall.

Lokket, som kan sikres med hengelås, har hjelp av to gassløftere for å sikre enkel adkomst uansett last på lokket (maks 80 kg).

Tredals unike Spirax system kombinert med støtdempere skåner lasten ytterligere og tilhengeren oppleves som «roligere» bak bilen samtidig som vibrasjoner og bevegelse fra tilhengeren oppleves som mindre sammenlignet med andre tilhengere fra andre produsenter.

Våre kunder bruker også tilhengeren som «sportslager» hvor man slipper å laste og tømme bilen før og etter weekend-aktiviteter. I mange tilfelle vil ganske enkelt hengeren erstatte behovet for «bil nr. 2»

NB: Tredal hengeren er også kjent for å ha lav rullemotstand noe som er med på å begrense et øket drivstoff- forbruk.

Tilhengeren kan i enkelte tilfelle også spesialregistreres for lavere nyttelast for å kunne gjøre det mulig for brukere med bil med mindre trekk-kapasitet. 

Se video nedenfor!   

Besøk våre tilhengersider for mer informasjon!

Nå både i Tønsberg og i Bærum!

Om våre verksteder  |  Servicetips tilhenger

Sem i Tønsberg

Norsk Tilhengersenter as avd Sem

Åshaugveien 62 B

3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Vøyenenga i Bærum

Norsk Tilhengersenter as avd Vøyenenga

Borkenveien 4, Kirkerudbakken

1339 Vøyenenga

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre. Stengt uke 28-30.