Polaris ATV begreper NTS

Polaris ATV og UTV har mange egenskaper, dette resulterer i mange begreper. Her forklarer vi ulike funksjoner og egenskaper som gjør at flere av Polarismodellene har markedsledende ytelse.

AWD: EKTE FIREHJULSDRIFT, ON DEMAND

AWD; ALL WHEEL DRIVE. Polaris’ eksklusive firehjulsdrift reagerer lynraskt og kobler automa­tisk inn alle fire hjulene når du trenger ekstra feste. Ekte firehjulsdrift som virkelig gir trekkraft på alle fire hjulene. Systemet går automatisk til tohjulsdrift når firehjulsdriften ikke lenger trengs.

Polaris’ unike system; ON-DEMAND kobler automatisk fra forhjuls-driften når de roterer raskere enn bakhjulene. Dette gjør at maskinen blir mer stabil og lettmanøvrert, noe som også resulterer i mindre slitasje på både underlag og dekk. Så fort bakhjulene mister grepet og spinner, kobles forhjulsdriften inn.

EPS: PROGRESSIV SERVOSTYRING

EPS; ELECTRONIC POWER STEERING; i Norge best oversatt til ELEKTRONISK PROGRESSIV SERVO. De fleste Polaris-modeller er utstyrt med EPS. Ved økt hastighet avtar servokraften for bedre kjørefølelse og stabilitet.

DIGITAL INSTRUMENTERING

Med digital turteller, trippteller, timeteller og bensinmåler får du all viktig informasjon i nøyaktige tall. Enkelte modeller har også Bluetooth for kommunikasjon med mobilen. Speedometer fås både i digital og analog utførelse, alt etter modell.

IRS: UAVHENGIG HJULOPPHENG BAK 

IRS; INDEPENDENT REAR SUSPENSION. Dette er en av de viktigste grunnene til at flere Polaris modeller er noe helt for seg selv. Det uavhengige hjulopphenget gjør at alle hjulene har bakke­kontakt, noe som gir stabil og sikker kjøring.

EFI: ELEKTRONISK DRIVSTOFFINNSPRØYTING

EFI; ELECTRONIC FUEL INJECTION. Automatisk justering ved lufttrykks- og temperaturendringer gir raskere start, kjappere gassrespons og bedre drivstofforbruk.

ADC og EBS: OVERLEGEN KONTROLL

ADC og EBS; ACTIVE DESCENT CONTROL og ENGINE BREAKING SYSTEM. Med ADC-systemet aktivert kobles forhjulene inn ved motorbrems for å gi bremseeffekt på alle fire hjulene. Dette er først og fremst en fordel ved kjøring med tung henger i bratte nedoverbakker for å redusere faren for saksing. ADC-systemet fungerer kun i hastigheter under 24 km/h.

LOCK & RIDE

Med Polaris unike Lock & Ride-system monterer og demonterer du raskt og enkelt en rekke ulike tilbehør, helt uten verktøy. Systemet er konstruert vedhjelp av ekspanderende festemekanismer; Plasser utstyret i et av kjøretøyets mange punkter for Lock & Ride. Vri på festemaknismen og vipps; utstyret sitter fast.

TURF-MODE

Ved kjøring i Turf-Mode kobles det ene bakhjulet fra slik at maskinen blir etthjulsdrevet. Perfekt ved kjø­ring på plener og følsomt underlag for å unngå slitasje på både dekk og underlag. Det gir dessuten en krappere svingradius og bedre manøvreringsevne ved kjøring på trange steder.

NOEN FLERE FORTKORTELSER

Her er noen flere forkortelser typisk brukt i relasjon til terrengkjøretøy, og hva de står for:

  • ATV: ALL TERRAIN VEHICLE
  • ORV: OFF ROAD VEHICLE
  • UTV: UTILITY TASK VEHICLE eller UTILITY TERRAIN VEHICLE
  • SxS: SIDE BY SIDE
  • QUAD: I NORGE SOM OFTEST MC-REGISTRERT ATV
  • ABS: ANTI-LOCK BRAKING SYSTEM
  • LED: LIGHT EMITTING DIODE
  • OEM: ORIGINAL EQUIPMENT MANUFACTURER

Kilder: NTS Polaris team og Polaris Industries.

Vi leverer Polaris ATV og UTV til en rekke ulike formål, – etter kundens preferanser.
Ditt redskap er vår lidenskap, start turen hos oss.

Polaris RANGER Kinetic litium UTV terrengkjøretøy fra NTS

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy (UTV). Mindre vedlikehold, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng!

Paxster Utility elbiler til park og anlegg

PAXSTER Utility

Norskproduserte elektriske nyttekjøretøy i kompaktklassen. Særlig utviklet for kommune-, by-, park- og gårdsdrift!

Goupil elektriske nyttekjøretøy park og anlegg

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy for bymiljø, park og anlegg! Pickup, skap eller tipp-plan.

Elektriske nyttekjøretøy fra Polaris, Paxster og Goupil!

Vi tilrettelkegger, tilpasser og utstyrer ditt elektriske nyttekjøretøy i tråd med dine preferanser. Våre elektriske nyttekjøretøy har allsidige egenskaper og tilbys med løsninger som forenkller hverdagen.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

Hondafres honda snøfreser ferdig klargjort av oss på NTS 23x2

Honda snøfreser

Vi har vært ute en vinterdag før og hjelper deg med riktig modell for strøken oppkjørsel. Våre Hondafresere har sterk motor og løsninger som gjør det lett å manøvrere – på alle underlag og i all slags snø.

Sjekk ut våre Honda modeller her!

Cramer snøfreser Lithium batteri

Cramer elektrisk snøfreser

Nyhet! 82V 2-trinns, stillegående snøfreser med to uavhengige hubmotorer. Kjøp Cramer 82SN61 snøfreser med batteri og lader før 31.12.23 og få med ekstra batteri på kjøpet, totalpris kun 44.900,-

Sjekk ut kampanjen her!

Rammy snøfreser snowblower PRO Polaris Sportsman Ranger ATV UTV

Rammy fres til ATV & UTV

Finsk frontfreser til ATV og UTV. Ta snøbrøyting til et nytt nivå? Vi leverer både plogpakker og frontmonterte snøfresere til terrengkjøretøy. Vi tilpasser dessuten komplette maskiner med brøyteutstyr.

ATV med brøyteutstyr

Ferdig klargjort av fagfolk!

Når du kjøper snøfreser av oss på Norsk Tilhengersenter blir den montert, gjennomgått, kvalitetstestestet og startet før overlevering! Trenger du deler eller reparasjon av Honda eller Cramer snøfreser kan du ta kontakt med vårt serviceverksted i Bærum eller Tønsberg for prisoverslag.

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Hent varer hos NTS via vårt hentepunkt

Døgnåpne hentepunkt

Rekker du ikke innom i vår åpningstid? Prøv våre hentepunkt. Ta kontakt for avtale om plassering av forhåndsbetalte varer i vårt hentepunkt. Tilgjengelig 24/7.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Samarbeidspartner alpinlandslaget Norges skiforbund alpint

Alpinlandslaget

Strategisk samarbeidspartner med Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredalhengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for relevante oppdateringer!

NCF; Norges Cykleforbund

Norges Cykleforbund

Stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Tredal Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg med på Facebook og Instagram for oppdateringer!

Tufte Gård synergier NTS

Tufte Gård

Tufte Gård en eventyrlig plass der Olaf Tufte stiller tøffe krav til utstyr og redskap. Midt i blinken som testarena for Polaris Ranger UTV og Tredal sport- og fritidshenger med lokk.

Hente henger og ATV NTS 231

Hente ATV eller henger?

Ta med med legitimasjon og BankID på mobil eller brikke når du kommer for å hente ny henger eller ATV. (Påkrevd ved registrering.) NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Polaris originaldeler deler fra NTS

Polarisdeler, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!