Unik Tredal MULTILOADER gaffeltruckhenger med mange anvendelsesområder!

Kontakt oss for pristilbud

Tredal MULTILOADER er en spesialutviklet gaffeltruckhenger med 4 uavhengige, akselløse hjul med fjæring.

Hengeren har nyttelast og løftekapasitet på opp til 1,85 tonn. Det er plass til 3 stk. Europall på tvers, i lengderetningen.

Systemet er meget enkelt å bruke; El-hydraulisk løft, senking og tilting av pallegaflene utføres enkelt med medfølgende styringskonsoll, – det er bare å trykke på knappene.

12V/74A batteri er inkludert. Etter at ønsket antall paller er heist opp til rett nivå lukkes baklemmen som også fungerer sikrer pallegaflene.

 

El-hydraulisk palleløfter på hjul

Ved hjelp av medfølgende styringskonsoll på ledning kan du enkelt senke, tilte og ikke minst løfte opp til 3 stk europall på tvers. Trådløs fjerkontroll tilgjengelig som ekstrautstyr.

Helsveiset rammeverk.

Kraftig helsveiset ramme og rammeinnfesting holder løftemekanismen. Ledninger og komponenter er sammenkoplet gjennom rammen.

Akselløse hjul med demping

Rammen er konstruert på 4 stk. akselløse hjul med fjæring slik at palleøfteren kan beveges opp og ned uten hindring. Fjærinngssystemet sikrer stabil gange med minimal vibrasjon.  

3 stk Europall på tvers

Lysåpning på 140 x 250 cm gir plass til opp til 3 stk europaller på tvers. Lasteflaten gir også rom for transport av andre moduler. Pallegaflene sikres ved å lukke baklemmen. 

Integrert hydraulikk-kammer

Hydraulikkventilen er plassert i eget rom bak hjulene på venstre side. Ventilen stenges etter bruk. Styringskonsoll med magnetfeste styrer løft, til og senking av gaflene.    

Integrert batterikammer

12/74A batteri og hovedstrømsbryter er plassert i eget rom bak hjulene på høre side. Her er det også plass til vedlikeholdslader. (Anbefalt ekstrautstyr.)

Spesifikasjoner, detaljer og utstyrsmuligheter

Basisoppsett:

 • TTV: 2700 kg.
 • Nyttelast: 1850 kg.
 • Løftekapasitet: 1850 kg.
 • Egenvekt: 850 kg.
 • Planmål / lysåpning: 1400 x 2500 mm.
 • Rommer opp til 3 stk. Europall på tvers.
 • Totallengde: 564 cm.
 • Totalbredde 232 cm.
 • Dekk: 13 tommer.
 • Fjæring: 4 x uavhengige akselløse fjærer.
 • Festepunkter for lastesikring lengsgående i lysåpningen
 • Manuelt sideforskyvbare pallegafler.
 • Hydraulikkpumpe er plassert i låsbart rom på høyre side.
 • Batteri og hovestrømsbryter plassert i låsbart rom på venstre side.
 • 12V/74A batteri

 

Tilleggsutstyr:

 • Trådløst ryggekamera
 • Trådløs fjernkontroll til el-hydraulikk
 • Vedlikeholdslader
 • Verktøykasse / oppbevaringsboks
 • Quickloader 2 tonns jekkestropper med automatisk ut- og innrulling
 • Låseboks. Vognkortholder. Alufelger

TILLEGGSMODULER:

Se for deg at glassmestervarene står klare på spesialtilpasset langpallstativ. Vedkubbene ligger klare i paller med pallegrind. Flightcasene står ferdig stablet til helgens eventer og bygg- og anleggsaggregater står klare til neste ukes prosjekter. Dette er bare noen eksempler der Multiloader konseptet kan effektivisere leveransene.

Klikk her for flere moduleksempler!

Tilleggsmoduler, noen eksempler

Skapmoduler

Vi kan tilpasse en eller flere skapmoduler med spor for palleløft. Skapmodulene kan brukes til utplassering ved behov. Eksempelvis kan skapet kjøres til kunde, og hentes etter avtale når kunden har tømt det. Skapmoduler kan løse leveringsutfordringer for mange bedrifter. Nye skap kan pakkes og settes klare selv om tilhengeren er ute med andre leveranser. Dette sparer tid og tid er penger. 

Innleggsplan

Et innleggsplan øker tilhengerens bruksområde. Planet kan senkes med gaflene og tas av. Som ved skapmodulene kan en- eller flere planmoduler løse leveringsoppgaver for mange bedrifter. Tilsvarende kan ønsket antall plan- eller hengerkassemoduler gi rom for klargjøring av varer til neste utlevering selv om tilhengeren allerede er ute på oppdrag.

Kabeltrommel

Blant kabelhengerkundene er behovet ofte stort for en enkel løsning for løft og transport av små og store kabeltromler. Med kabeltrommelstativ vil tromlene kunne løftes og senkes i en håndvending.

Annet

Vi lytter gjerne til kundes behov og preferanser. Ta gjerne kontakt med oss slik at vi kan se nærmere på ønsket modul og oppsett.

Kontaktskjema

Kontakt meg om Tredal Multiloader

10 + 8 =

Vi leverer spesialhengere til mange ulike formål. Sjekk ut våre spesialhengersider for eksempler på tilhengere utenom det vanlige.

Ta gjerne kontakt med forespørsel om tilhenger til ditt behov.

Polaris RANGER Kinetic litium UTV terrengkjøretøy fra NTS

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy (UTV). Mindre vedlikehold, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng!

Paxster Utility elbiler til park og anlegg

PAXSTER Utility

Norskproduserte elektriske nyttekjøretøy i kompaktklassen. Særlig utviklet for kommune-, by-, park- og gårdsdrift!

Goupil elektriske nyttekjøretøy park og anlegg

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy for bymiljø, park og anlegg! Pickup, skap eller tipp-plan.

Elektriske nyttekjøretøy fra Polaris, Paxster og Goupil!

Vi tilrettelkegger, tilpasser og utstyrer ditt elektriske nyttekjøretøy i tråd med dine preferanser. Våre elektriske nyttekjøretøy har allsidige egenskaper og tilbys med løsninger som forenkller hverdagen.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

Hondafres honda snøfreser ferdig klargjort av oss på NTS 23x2

Honda snøfreser

Vi har vært ute en vinterdag før og hjelper deg med riktig modell for strøken oppkjørsel. Våre Hondafresere har sterk motor og løsninger som gjør det lett å manøvrere – på alle underlag og i all slags snø.

Sjekk ut våre Honda modeller her!

Cramer snøfreser Lithium batteri

Cramer elektrisk snøfreser

Nyhet! 82V 2-trinns, stillegående snøfreser med to uavhengige hubmotorer. Kjøp Cramer 82SN61 snøfreser med batteri og lader før 31.12.23 og få med ekstra batteri på kjøpet, totalpris kun 44.900,-

Sjekk ut kampanjen her!

Rammy snøfreser snowblower PRO Polaris Sportsman Ranger ATV UTV

Rammy fres til ATV & UTV

Finsk frontfreser til ATV og UTV. Ta snøbrøyting til et nytt nivå? Vi leverer både plogpakker og frontmonterte snøfresere til terrengkjøretøy. Vi tilpasser dessuten komplette maskiner med brøyteutstyr.

ATV med brøyteutstyr

Ferdig klargjort av fagfolk!

Når du kjøper snøfreser av oss på Norsk Tilhengersenter blir den montert, gjennomgått, kvalitetstestestet og startet før overlevering! Trenger du deler eller reparasjon av Honda eller Cramer snøfreser kan du ta kontakt med vårt serviceverksted i Bærum eller Tønsberg for prisoverslag.

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Uke 27, 28, 29 og 30: Åpent 09 - 15.

Normalt åpent 8-16 man til fre. (Tlf. 09 - 16)

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Stengt uke 28, 29 og 30.

Normalt åpent 8-16 man til fre. (Tlf. 09 - 16)

Hent varer hos NTS via vårt hentepunkt

Døgnåpne hentepunkt

Rekker du ikke innom i vår åpningstid? Prøv våre hentepunkt. Ta kontakt for avtale om plassering av forhåndsbetalte varer i vårt hentepunkt. Tilgjengelig 24/7.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Samarbeidspartner alpinlandslaget Norges skiforbund alpint

Alpinlandslaget

Strategisk samarbeidspartner med Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredalhengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for relevante oppdateringer!

NCF; Norges Cykleforbund

Norges Cykleforbund

Stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Tredal Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg med på Facebook og Instagram for oppdateringer!

Tufte Gård synergier NTS

Tufte Gård

Tufte Gård en eventyrlig plass der Olaf Tufte stiller tøffe krav til utstyr og redskap. Midt i blinken som testarena for Polaris Ranger UTV og Tredal sport- og fritidshenger med lokk.

Hente henger og ATV NTS 231

Hente ATV eller henger?

Ta med med legitimasjon og BankID på mobil eller brikke når du kommer for å hente ny henger eller ATV. (Påkrevd ved registrering.) NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Polaris originaldeler deler fra NTS

Polarisdeler, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!