Velg en side

Registrering, skilt og klargjøring per tilhenger tilkommer:

Enakslet 595,- |  Toakslet 990,-

Alternativt kan du velge All Inclusive pakke; Knallbra jekkestropper, kombi låseboks, henglås med flere nøkler, registrering, skilt og klargjøring:

All inclusive priser:

Enakslet Varehenger

alle modeller

+ 1.390,-

Toakslet Varehenger

alle modeller

+ 1.690,-

Enakslet Båthenger

t.o.m. 800 kg

+ 1.390,-

Enakslet Båthenger

t.o.m. 1200 kg

+ 1.490,-

Enakslet

Båthenger

t.o.m. 2000 kg

+ 1.590,-

Toakslet

Båthenger

t.o.m. 2000 kg

+ 1.890,-

Toakslet

Båthenger

over 2000 kg

+ 1.890,-

Dobbel

Vannscooterh.

Ekstra stropper

+ 1.790,-

Mer om All Inclusive pakkenes innhold:

2 stk. Quickloader jekkestropper

Kjent fra skaperen på TV2. Disse triller inn og ut automatisk. Til alle varehengere følger det med 2 quickloader stropper med bruddstyrke på 800 kg. Kjøper du båthenger er stroppene dimensjonert etter båthengerens nyttelast; Når du velger større båthenger får du kraftigere stropper. Dette er innovative og praktiske stropper som bidrar til å spare mye unødvendig tidsbruk. Tradisjonelle jekkestropper består av to deler som tres sammen før stramming. Her er det bare å rulle ut båndet og stramme effektivt. Etter bruk triller stroppen opp av seg selv. Ryddig og enkelt! Klikk her for å se vårt utvalg av Quickloader jekkestropper. NB! Våre største båthengere leveres i stedet med 4 stk. klassiske jekkestropper med 4000 kg. bruddstyrke.

Kombi låseboks, lås og nøkler

Denne lar deg låse tilhengeren fritt, men også fast på bilens hengerfeste! Så har du begge muligheter. Hva er vel verre enn å komme frem til bilen etter handletur og finne ut at noen har stjålet hengeren. Låser du den fast på bilens hengerfeste minimerer du risikoen. Du kan lese mer om vår kombi låseboks her! Hengelås med lang bøyle som passer perfekt til låseboksen følger med. Nøkler til hengelåsen; Du får med hele 3 stk. En på hytta, en hjemme og en i bilen? Eller kanskje du deler henger med naboene. Da kan dere ha en hver. NB! Enkelte av våre hengere leveres med koplinger der kombilåsen ikke passer, – da leveres i stedet standard låseboks som ikke kan låses fast på bilen.

Skilt og registreringsomkostninger

Skilt og registrering er inkludert i våre All Inclusive pakker. Vi har tilhengerskilt klare og registrerer mens du venter. Skiltet monteres normalt på en skiltplate på tilhengeren.

Gyldig vognkort slik at du kan trille av gårde

Vi tar oss av registrering og tilordner tilhengeren til ditt personnr. eller foretaksnummer og gir deg midlertidig vognkort slik at du kan trille av gårde. Originalpapirer kommer i posten kort tid etter.

Klargjøringsprosedyre

Våre serviceteknikere utfører klargjøringsrutiner og kvalitetskontroll før utlevering. Hvert tilhengerlys kontrolleres med kontrollboks slik at tilhengeren virker som den skal når du kommer for å plukke den opp.

Ekstra kraftige jekkestropper på våre største båthengere

Dersom du investerer i en av våre største toakslede båthengere leverer vi med våre kraftige, klassiske tyske kvalitetestropper med 4000 kg. bruddstyrke i stedet for quickloader stroppene beskrevet over.

All inclusive priser:

Enakslet Varehenger

alle modeller

+ 1.390,-

Toakslet Varehenger

alle modeller

+ 1.690,-

Enakslet Båthenger

t.o.m. 800 kg

+ 1.390,-

Enakslet Båthenger

t.o.m. 1200 kg

+ 1.490,-

Enakslet

Båthenger

t.o.m. 2000 kg

+ 1.590,-

Toakslet

Båthenger

t.o.m. 2000 kg

+ 1.890,-

Toakslet

Båthenger

over 2000 kg

+ 1.890,-

Dobbel

Vannscooterh.

Ekstra stropper

+ 1.790,-

Vi står på for at du skal få en god opplevelse når du handler hos oss!

}

Levering på 15 min

Vi har mange tilhengere på  lager til enhver tid. Har vi hengeren du ønsker på lager leverer vi den normalt ut på 15 min!

Kaffe mens du venter

Vi kontrollerer, lystester og klargjør din nye henger mens du venter. I mellomtiden serverer vi deg gjerne en kopp kaffe.
;

Veiledning

Usikker på hvilken modell som passer ditt bruk? Kontakt våre tilhengereksperter på 21690590 eller via vårt kontaktskjema.

Serviceverksted

Vårt serviceverksted utfører vedlikehold og reparasjon av de fleste tilhengermerker. Vi ivaretar deg før, under og etter handel!

Sjekk ut våre tilhengereksempler online!

NTS facebook

På vår Facebookside finner du kampanjer, tilbud, videoer, bilder, tips og triks!

NTS på Youtube

Vi legger ofte ut video på Youtube. Følg vår youtubekanal for heftige produktnyheter!

#norsktilhengersenter

Vi har naturligvis også instagram konto. Følg vår hashtag #norsktilhengersenter!