Mange gode grunner til å velge båthenger fra Tredal!

Tredal har produsert kvalitetstilhengere i over 125 år i sin fabrikk i Lindesnes, ikke langt fra Lindesnes Fyr og kort distanse fra Kristiansand. 

Tredal båthengere fra Lindesnes

Tredal var tidlig ute med sitt patenterte fjæringssystem «Spirax» som skåner båten din og gjør at tilhengeren absorberer vegunderlaget på en langt bedre måte enn på konkurrerende tilhengermerker. 

Tredal har Spirax med demping og fjæring

SPIRAX:

Systemet består av progressive spiralfjærer på svingarm kombinert med dobbeltvrirkende, hydrauliske støtdempere og gummibuffere. 

Spirax-systemet avviser slag og støt slik at båten ligger rolig og trygt på hengeren med minimal ytre påvirkning. 

Mindre påkjenning på båt og henger gir bedre forutsetninger for komfortabel transport og øker hengerens levetid.

Tredal har et mål om til enhver tid å gjøre bruken av deres hengere enklere, mest mulig sikker og funksjonell. Her utvikles stadig nye og forbedrede løsninger.

Mange opplever at forhold for utsetting og opptak av båt varierer veldig i forhold til båtslipper. 

Brig på Tredal båthenger
Brig fint plassert på Tredalhenger

Tredal har et unikt vippesystem på sine båthengere, de minste modellene har en hovedramme som vippes enkelt ved å trekke ut en låsesplint.

De store hengerne har i  tillegg til selvjusterende sidestøtter, en innebygget krybbe bak som også vippes ned ved sjøsetting og opptak. Bakre krybbe har også sidestøttehjul i forkant. Dette sikrer en trygg sjøsetting og opptak, noe som er spesielt viktig da man ofte er alene om denne jobben. 

Tredal båthenger tippvugge tippramme
Tredal båthenger tipp

Alle Tredals båthengere kan leveres med gangbrett, på de store enakslede og alle toakslede modellene er dette standardutstyr. 

Tredal boggi toakslet båthenger gangbrett
Tredal boggi toakslet båthenger

Alle Tredals vinsjer er tilpasset hengerens maksimale mulige lastevekt (nyttelast) med hensyn til utveksling og bånd/wire basert på en stigning som så mye som 20%. 

Tredal båthenger vinsj

Alle Tredals hengere kan leveres med spyleutstyr (ekstrautstyr) med «gardena» system for å kunne spyle tromler dersom det absolutt har vært nødvendig å kjøre akslingen/hjulene ut i saltvann.

Hvor ofte har du ikke irritert deg over å måtte krype under båten for å løsne skiltplaten (som er lett å glemme igjen på slippen),  før sjøsetting . Tredal har løst dette ved å montere faste lys høyt oppe på de mindre hengerne, på de større er det enkelt å vippe lysene opp og til siden i en håndvending.

Tredal båthenger vippelykt
Tredal båthenger vippelykter

Tredals båthengere er bygget solide og rammene er helgalvaniserte og kjent for lang levetid og god annehåndsverdi når du skal oppgradere til en større Tredal henger!

Tredal båthenger galvanisert

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god tur. Nyt båtlivet. 

Brig fint plassert på Tredalhenger

Nedenfor finner du linker til flere av våre tilhengermodeller. 

Goupil Nyttekjøretøy

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy med lithium batterier! Franske Goupil er den del av Polaris konsernet og produserer el-kjøretøy for arbeidsoppgaver i bymiljø, park og anlegg.

Polaris elektrisk Ranger KINETIC UTV ATV

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy fra Polaris. Færre vedlikeholdskostnader, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng. Ranger Kinetic modellene er antatt til Norge ila. 2023.

goupil_logo

Del av Polaris Industries

I 2011 ble selskapet, som holder til i franske Lot-et-Garonne, tilsluttet Polaris Industries; den ledende amerikanske produsenten av nyttekjøretøy og fritidskjøretøy i ATV og UTV segmentet.

Polaris logo NTS 2022

Det grønne skiftet

Vi gleder oss over Polaris storsatsing på elektriske nyttekjøretøy. Synergier fra Polaris strategiske oppkjøp i nytte- og terrengkjøretøybransjen gir økt kompetanse til videreutvikling av spennende, nye kjøretøy.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

NCF Norges Skiforbund alpint logo

Partner for Alpinlandslaget!

Vi er strategisk samarbeidspartner av Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredal skaphengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer relatert til vårt samarbeid og innblikk i våre prosjekter!

NCF; Norges Cykleforbund

Sponsor for Norges Cykleforbund!

Vi er stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg vår profil på Facebook og Instagram for oppdateringer og informasjon om våre sponsorobjekter!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Hente ny ATV eller tilhenger hos oss?

Det er obligatorisk å ha med BankID på mobil eller kodebrikke når du kommer for å hente ny tilhenger eller nytt terrengkjøretøy. Dette er påkrevd ved registrering. Du må også ha med legitimasjon. NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polaris delekatalog, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!