Mange gode grunner til å velge båthenger fra Tredal!

Tredal har produsert kvalitetstilhengere i over 125 år i sin fabrikk i Lindesnes, ikke langt fra Lindesnes Fyr og kort distanse fra Kristiansand. 

Tredal båthengere fra Lindesnes

Tredal var tidlig ute med sitt patenterte fjæringssystem «Spirax» som skåner båten din og gjør at tilhengeren absorberer vegunderlaget på en langt bedre måte enn på konkurrerende tilhengermerker. 

Tredal har Spirax med demping og fjæring

SPIRAX:

Systemet består av progressive spiralfjærer på svingarm kombinert med dobbeltvrirkende, hydrauliske støtdempere og gummibuffere. 

Spirax-systemet avviser slag og støt slik at båten ligger rolig og trygt på hengeren med minimal ytre påvirkning. 

Mindre påkjenning på båt og henger gir bedre forutsetninger for komfortabel transport og øker hengerens levetid.

Tredal har et mål om til enhver tid å gjøre bruken av deres hengere enklere, mest mulig sikker og funksjonell. Her utvikles stadig nye og forbedrede løsninger.

Mange opplever at forhold for utsetting og opptak av båt varierer veldig i forhold til båtslipper. 

Brig på Tredal båthenger
Brig fint plassert på Tredalhenger

Tredal har et unikt vippesystem på sine båthengere, de minste modellene har en hovedramme som vippes enkelt ved å trekke ut en låsesplint.

De store hengerne har i  tillegg til selvjusterende sidestøtter, en innebygget krybbe bak som også vippes ned ved sjøsetting og opptak. Bakre krybbe har også sidestøttehjul i forkant. Dette sikrer en trygg sjøsetting og opptak, noe som er spesielt viktig da man ofte er alene om denne jobben. 

Tredal båthenger tippvugge tippramme
Tredal båthenger tipp

Alle Tredals båthengere kan leveres med gangbrett, på de store enakslede og alle toakslede modellene er dette standardutstyr. 

Tredal boggi toakslet båthenger gangbrett
Tredal boggi toakslet båthenger

Alle Tredals vinsjer er tilpasset hengerens maksimale mulige lastevekt (nyttelast) med hensyn til utveksling og bånd/wire basert på en stigning som så mye som 20%. 

Tredal båthenger vinsj

Alle Tredals hengere kan leveres med spyleutstyr (ekstrautstyr) med «gardena» system for å kunne spyle tromler dersom det absolutt har vært nødvendig å kjøre akslingen/hjulene ut i saltvann.

Hvor ofte har du ikke irritert deg over å måtte krype under båten for å løsne skiltplaten (som er lett å glemme igjen på slippen),  før sjøsetting . Tredal har løst dette ved å montere faste lys høyt oppe på de mindre hengerne, på de større er det enkelt å vippe lysene opp og til siden i en håndvending.

Tredal båthenger vippelykt
Tredal båthenger vippelykter

Tredals båthengere er bygget solide og rammene er helgalvaniserte og kjent for lang levetid og god annehåndsverdi når du skal oppgradere til en større Tredal henger!

Tredal båthenger galvanisert

Da gjenstår det bare å ønske alle en riktig god tur. Nyt båtlivet. 

Brig fint plassert på Tredalhenger

Nedenfor finner du linker til flere av våre tilhengermodeller. 

Polaris RANGER Kinetic litium UTV terrengkjøretøy fra NTS

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy (UTV). Mindre vedlikehold, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng!

Paxster Utility elbiler til park og anlegg

PAXSTER Utility

Norskproduserte elektriske nyttekjøretøy i kompaktklassen. Særlig utviklet for kommune-, by-, park- og gårdsdrift!

Goupil elektriske nyttekjøretøy park og anlegg

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy for bymiljø, park og anlegg! Pickup, skap eller tipp-plan.

Elektriske nyttekjøretøy fra Polaris, Paxster og Goupil!

Vi tilrettelkegger, tilpasser og utstyrer ditt elektriske nyttekjøretøy i tråd med dine preferanser. Våre elektriske nyttekjøretøy har allsidige egenskaper og tilbys med løsninger som forenkller hverdagen.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

Hondafres honda snøfreser ferdig klargjort av oss på NTS 23x2

Honda snøfreser

Vi har vært ute en vinterdag før og hjelper deg med riktig modell for strøken oppkjørsel. Våre Hondafresere har sterk motor og løsninger som gjør det lett å manøvrere – på alle underlag og i all slags snø.

Sjekk ut våre Honda modeller her!

Cramer snøfreser Lithium batteri

Cramer elektrisk snøfreser

Nyhet! 82V 2-trinns, stillegående snøfreser med to uavhengige hubmotorer. Kjøp Cramer 82SN61 snøfreser med batteri og lader før 31.12.23 og få med ekstra batteri på kjøpet, totalpris kun 44.900,-

Sjekk ut kampanjen her!

Rammy snøfreser snowblower PRO Polaris Sportsman Ranger ATV UTV

Rammy fres til ATV & UTV

Finsk frontfreser til ATV og UTV. Ta snøbrøyting til et nytt nivå? Vi leverer både plogpakker og frontmonterte snøfresere til terrengkjøretøy. Vi tilpasser dessuten komplette maskiner med brøyteutstyr.

ATV med brøyteutstyr

Ferdig klargjort av fagfolk!

Når du kjøper snøfreser av oss på Norsk Tilhengersenter blir den montert, gjennomgått, kvalitetstestestet og startet før overlevering! Trenger du deler eller reparasjon av Honda eller Cramer snøfreser kan du ta kontakt med vårt serviceverksted i Bærum eller Tønsberg for prisoverslag.

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Hent varer hos NTS via vårt hentepunkt

Døgnåpne hentepunkt

Rekker du ikke innom i vår åpningstid? Prøv våre hentepunkt. Ta kontakt for avtale om plassering av forhåndsbetalte varer i vårt hentepunkt. Tilgjengelig 24/7.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Samarbeidspartner alpinlandslaget Norges skiforbund alpint

Alpinlandslaget

Strategisk samarbeidspartner med Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredalhengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for relevante oppdateringer!

NCF; Norges Cykleforbund

Norges Cykleforbund

Stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Tredal Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg med på Facebook og Instagram for oppdateringer!

Tufte Gård synergier NTS

Tufte Gård

Tufte Gård en eventyrlig plass der Olaf Tufte stiller tøffe krav til utstyr og redskap. Midt i blinken som testarena for Polaris Ranger UTV og Tredal sport- og fritidshenger med lokk.

Hente henger og ATV NTS 231

Hente ATV eller henger?

Ta med med legitimasjon og BankID på mobil eller brikke når du kommer for å hente ny henger eller ATV. (Påkrevd ved registrering.) NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Polaris originaldeler deler fra NTS

Polarisdeler, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!