Elektrisk UTV fra Polaris

Polaris etterlengtede RANGER XP Kinetic er et resultat av partnerskapet mellom verdenslederen på ATV Polaris og Zero Motorcycles. Ny elektrisk drivlinje løfter modellene flere nivåer både i relasjon til ytelse, kapasitet og holdbarhet. Polaris befester sin posisjon som den globale markedslederen innen terrengkjøretøy og bringer nok en gang industrien fremover.

Elektrisk terrengkjøretøy

PREMIUM OG ULTIMATE:

RANGER Kinetic leveres som 3-seters Side By Side. En kan velge mellom Premium og Ultimate versjon. Premium versjonen utstyres med 14,9 kWh litium-ion-batteri som gir estimert rekkevidde på 70 kilometer. Ultimate versjonen er oppgradert med 29,8 kWh batteri og økt estimert rekkevidde til 130 kilometer. Det tas naturligvis forbehold mht. estimeringen av rekkevidde. Som på elbiler er denne avhengig av driftstemperaturer, kjøreforhold, hastighet og andre faktorer. Ultimate modellen kommer dessuten med en stor infotainmentskjerm med Polaris banebrytende Ride Command-teknologi.

Elektrisk terrengkjøretøy

MER KRAFT, MINDRE VEDLIKEHOLD:

Med bransjeledende ytelse (110 HK) og dreiemoment kan RANGER XP Kinetic skilte med mer kraft til trekking og andre tøffe arbeidsoppgaver. Det elektriske drivverkets momentane dreiemoment gir presis kontroll når du sleper tung last. I tillegg har bransjens mest avanserte drivverk færre bevegelige deler som resulterer i lavere risiko for uønskede vedlikeholdskostnader. Økt driftssikkerhet gir økt produktivitet.

Elektrisk UTV

MINDRE STØY:

Stillegående elektrisk drivlinje gir nye muligheter i ulendt terreng og under tøffe arbeidsoppgaver; Her kan en iverksette jobben grytidlig om morgenen uten å plage naboene, bevege seg innvendig og utvendig rundt dyra og ikke minst mer ubemerket inn i jaktterrenget. En kan til og med opprettholde en samtale med kolleger, familie og venner underveis.

Elektrisk terrengkjøretøy

STOLTE UTVIKLERE:

Steve Menneto, president for Polaris Off-Road avdeling forklarer at RANGER XP Kinetic er bygget for hardtarbeidende kunder som er stolte av jobben de legger ned og kontinuerlig leter etter måter å forbedre produktiviteten. Modellene synliggjør i enda større grad fordelene med elektrifisering ved at kundene kan drive mer effektivt.

Tilsvarende; «Å elektrifisere et allerede klasseledende produkt er en veldig komplisert oppgave, men med Polaris hadde vi fordelen av å starte med både den beste UTV i bransjen og et veldig talentfullt og samarbeidende team» formulerte Sam Paschel, administrerende direktør i Zero Motorcycles. «Kombinasjonen av Zero Motorcycles’ teknologi, vår lidenskap for elektrifisering som leverandør av drivverksløsninger, og Polaris’ dedikasjon til forbrukerledet innovasjon har skapt en helt ny elektrisk Ranger som gir en utrolig kjøreopplevelse.»

KRAFTPAKKE:

Kombinasjonen av hestekrefter og dreiemomentet gir målgruppen kraften de trenger, når de trenger det. Muligheten til uanstrengt trekking og transport av tung last sprenger grenser. Klasseledende bakkeklaring på 35,5 cm gir rom for trygg passasje over hindringer og 74 centimeters, 8 lags Pro Armor X-Terrain dekk gir maksimalt grep over stein og hjulspor i ulendt terreng. 25,4 centimeters fjæringsvei lar XP Kinetic utjevne ujevnheter komfortabelt på utfordrende underlag – uansett hvor veien fører deg.

Elektrisk UTV fra Polaris

TORTURTESTET:

Polaris har torturtestet RANGER XP Kinetic under ekstreme forhold og djevelsk terreng, den leveres med 3 års elektrisk drivlinjedekning og 5 års batteridekning**. Den elektriske drivlinjen sparer deg for oljeskift, filterbytte, tennplugger og clutchvedlikehold. Planlagte vedlikeholdskostnader forventes å være 70 % lavere enn gjennomsnittlige vedlikeholdskostnader for lignende drivstoffdrevne kjøretøy.*** RANGER XP Kinetic har heldekkende støtfanger foran og bukplate under for ekstra beskyttelse av kjøretøyet når du opererer i tøft terreng.

RAFFINERT:

RANGER XP Kinetic har smarte ytelsesfunksjoner for å hjelpe brukerne å maksimere produktiviteten. Et 12V lasteboksuttak er praktisk for å kople til og drive tilbehør eller når du skal lade bærbare batterier. Splitter ny girutforming inkluderer høy, lav, nøytral og park modus. Denne har en ny, integrert bryter for henholdsvis forover og revers slik at kundene enkelt kan endre retning ved å snu på en bryter, dette gjør at arbeidsøkter som f. eks. brøyting vinterstid kan utføres raskere og mer effektivt.

Elektrisk UTV fra Polaris

ALLSIDIG:

I tillegg til høyt og lavt gir, har RANGER XP Kinetic også tre kjøremoduser optimalisert for ulike kjøreforhold og i relasjon til rekkevidde:

Eco+: Optimaliserer dreiemoment og topphastighet for maksimal rekkevidde og lette arbeidsoppgaver.

Standard: Optimaliserer gassresponsen for daglig kjøring og moderate arbeidsoppgaver.

Sport: Optimaliserer gassresponsen for livlig kjøring og de tøffeste jobbene.

Elektrisk UTV fra Polaris

AVANSERT TEKNOLOGI:

Kinetic er tilgjengelig med en 18-centimeters infotainmentskjerm drevet av RIDE COMMAND-teknologi som lar deg jobbe smartere og gir trygghet. Kunder vil ha muligheten til å se estimert gjenværende rekkevidde og batteriets gjenværende kapasitet direkte på 18-centimetersskjermen. Du skal også kunne plotte inn posisjonen på foretrukket ladestasjon for informasjon om estimert tidsdifferanse og anbefalt returtidspunkt til lading.

Elektrisk UTV fra Polaris

RASK OG PRAKTISK LADING

Praktiske ladealternativer er designet for å passe kundespesifikke behov og er like enkle som å koble til en standard stikkontakt. Lading kan gjøres over natten, eller suppleres med en rask påfyllingsrunde i lunsjen. XP Kinetic kommer som standard med en kombinert Level 1 / Level 2 EV ladekabel som lar deg lade fra et 120V eller 240V uttak.

Fabrikkinnstilt laderate er 3 kW for Premium og 6 kW for Ultimate versjonen. Begge kan bli full-ladet på ca 5 timer.**** En 240V strømforsyning anbefales for raskest lading og kan levere over 4x raskere lading enn et standard 120V uttak.

Elektrisk Side By Side

TILPASNING:

RANGER XP Kinetic er kompatibel med 95 % av det allerede eksisterende RANGER XP 1000-tilbehøret, inkludert de samme flotte Pro Shield-førerhussystemene for lukket førerhus og kjørekomfort hele sesongen. Ytterligere tilgjengelige tilbehør inkluderer Pro HD-vinsjer som er enkle å installere for ekstra trekk-kraft og Lock & Ride systemer for å holde verktøy og utstyr sikkert underveis.

I tillegg har Polaris designet nytt tilbehør spesifikt for RANGER XP Kinetic, inkludert et hurtigvirkende elektrisk varmeapparat slik at kundene kan sitte komfortabelt i de kalde månedene, samt en oppgradert hurtiglader. Med en hel portefølje av terrengtilbehør kan målgruppen bestille den ultimate maskinen for arbeid, lek eller begge deler.

Elektrisk UTV fra Polaris

TILGJENGELIGHET:

RANGER XP Kinetic er foreløpig antatt inn til forhandlere f.o.m. sommeren 2022.

PRESISERINGER:

* Rekkeviddeanslag i denne artikkelen er basert på produsentens data om antatt kundebruk og -forhold. Faktisk rekkevidde varierer basert på forhold som ytre miljø, vær, hastighet, last, akselerasjonshastigheter, kjøretøyvedlikehold og kjøretøybruk.

** Garantidekningsperiode, vilkår og betingelser kan variere fra marked til marked og var ikke presisert for Norge når artikkelen ble skrevet.

*** Produsentanslag i denne artikkelen er basert på gjennomsnittlige planlagte vedlikeholdskostnader i løpet av en 5-års tidsramme.

NB! Estimerte ladetider er basert på en 240V strømforsyning. Utstyrsnivå og utstyrsdetaljer er basert på opplysninger om modellen som innledningsvis lanseres i USA. Utstyrsnivå og detaljer; teknisk, interiør og eksteriør kan avvike ved lansering i andre deler av verden, herunder Norge.

OM ARTIKKELEN

Denne artikkelen er også delt på nettstedet Reitwagen der vi grunnet vår kompetanse på terrengkjøretøy har blitt spurt om å bidra med nyheter fra blant annet Polaris. 

Disclaimer / ansvarsfraskrivelse: Med forbehold om feil og mangler i innlegg. Modeller kan bli annerledes satt opp / endret mht. det som her er skrevet. 

Her finner du våre ATV og UTV sider:

Goupil Nyttekjøretøy

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy med lithium batterier! Franske Goupil er den del av Polaris konsernet og produserer el-kjøretøy for arbeidsoppgaver i bymiljø, park og anlegg.

Polaris elektrisk Ranger KINETIC UTV ATV

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy fra Polaris. Færre vedlikeholdskostnader, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng. Ranger Kinetic modellene er antatt til Norge ila. 2023.

goupil_logo

Del av Polaris Industries

I 2011 ble selskapet, som holder til i franske Lot-et-Garonne, tilsluttet Polaris Industries; den ledende amerikanske produsenten av nyttekjøretøy og fritidskjøretøy i ATV og UTV segmentet.

Polaris logo NTS 2022

Det grønne skiftet

Vi gleder oss over Polaris storsatsing på elektriske nyttekjøretøy. Synergier fra Polaris strategiske oppkjøp i nytte- og terrengkjøretøybransjen gir økt kompetanse til videreutvikling av spennende, nye kjøretøy.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

NCF Norges Skiforbund alpint logo

Partner for Alpinlandslaget!

Vi er strategisk samarbeidspartner av Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredal skaphengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer relatert til vårt samarbeid og innblikk i våre prosjekter!

NCF; Norges Cykleforbund

Sponsor for Norges Cykleforbund!

Vi er stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg vår profil på Facebook og Instagram for oppdateringer og informasjon om våre sponsorobjekter!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Hente ny ATV eller tilhenger hos oss?

Det er obligatorisk å ha med BankID på mobil eller kodebrikke når du kommer for å hente ny tilhenger eller nytt terrengkjøretøy. Dette er påkrevd ved registrering. Du må også ha med legitimasjon. NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polaris delekatalog, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!