Vedlikehold av Kimple og Viking aluminiumsbåter. Enklere blir det ikke!

Alubåt

Kimple og Viking aluminiumsbåter er så godt som vedlikeholdsfrie. Aluminium påvirkes ikke av sol, vær og vind, og vil heller ikke brenne, sprekke, ruste eller råtne og få plastpest. Om aluminiumsbåt ikke skal ligge fast på vannet drar du den bare opp på land og snur den rundt. Det holder. Den lave vekten på våre 12 og 14 fots modeller fra Viking og Kimple gir rom for at dette kan gjøres av én person alene. Prøv gjerne det samme med en glassfiberbåt!

Skal båten ligge fast i saltvann må båten males med bunnstoff i likhet med alle andre båter. Bruk da en grunning og et bunnstoff som er spesielt beregnet på aluminiumsbåter. Ved garantisaker godkjennerimportøren kun bruk av bunnstoff for aluminiumsbåter fra Hempel og Seajet som er frie for metaller. 

Legg aldri fra deg metallgjenstander (kobbersluker, kjetting, dregg, mynter osv.) over tid direkte i båtens skrog – dette kan skape galvansisk tæring i båten. 

Ellers innskrenker vedlikeholdet seg stort sett til en enkel vask av båten en gang i blant. Enklere kan ikke båtpussen bli!

NTS / Norsk Tilhengersenter as er autorisert forhandler av både Viking og Kimple aluminiumsbåter og joller.  Vi har spesialisert oss som forhandler av aluminiumsbåter! Har vi tilgjengelige båter blir de vist frem i våre velfylte salgshaller.

Nedenfor finner du linker til flere av våre båt og båthengersider.

Nå både i Tønsberg og i Bærum!

Om våre verksteder  |  Servicetips tilhenger

Sem i Tønsberg

Norsk Tilhengersenter as avd Sem

Åshaugveien 62 B

3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Vøyenenga i Bærum

Norsk Tilhengersenter as avd Vøyenenga

Borkenveien 4, Kirkerudbakken

1339 Vøyenenga

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre. Stengt uke 28-30.