Vedlikehold av Kimple og Viking aluminiumsbåter. Enklere blir det ikke!

Alubåt

Kimple og Viking aluminiumsbåter er så godt som vedlikeholdsfrie. Aluminium påvirkes ikke av sol, vær og vind, og vil heller ikke brenne, sprekke, ruste eller råtne og få plastpest. Om aluminiumsbåt ikke skal ligge fast på vannet drar du den bare opp på land og snur den rundt. Det holder. Den lave vekten på våre 12 og 14 fots modeller fra Viking og Kimple gir rom for at dette kan gjøres av én person alene. Prøv gjerne det samme med en glassfiberbåt!

Skal båten ligge fast i saltvann må båten males med bunnstoff i likhet med alle andre båter. Bruk da en grunning og et bunnstoff som er spesielt beregnet på aluminiumsbåter. Ved garantisaker godkjennerimportøren kun bruk av bunnstoff for aluminiumsbåter fra Hempel og Seajet som er frie for metaller. 

Legg aldri fra deg metallgjenstander (kobbersluker, kjetting, dregg, mynter osv.) over tid direkte i båtens skrog – dette kan skape galvansisk tæring i båten. 

Ellers innskrenker vedlikeholdet seg stort sett til en enkel vask av båten en gang i blant. Enklere kan ikke båtpussen bli!

NTS / Norsk Tilhengersenter as er autorisert forhandler av både Viking og Kimple aluminiumsbåter og joller.  Vi har spesialisert oss som forhandler av aluminiumsbåter! Har vi tilgjengelige båter blir de vist frem i våre velfylte salgshaller.

Nedenfor finner du linker til flere av våre båt og båthengersider.

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polarisdeler

Vi har komplett deleoversikt på de fleste Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. 

Finn delen og bestill her!

Goupil Nyttekjøretøy

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy med lithium batterier! Franske Goupil er den del av Polaris konsernet og produserer el-kjøretøy for arbeidsoppgaver i bymiljø, park og anlegg.

Goupil nyttekjørtøy finner du her!

Polaris elektrisk Ranger KINETIC UTV ATV

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy fra Polaris. Færre vedlikeholdskostnader, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng. Ranger Kinetic modellene er antatt til Norge ila. 2023.

Sjekk ut Polaris Ranger Kinetic!

goupil_logo

Del av Polaris Industries

I 2011 ble selskapet, som holder til i franske Lot-et-Garonne, tilsluttet Polaris Industries; den ledende amerikanske produsenten av nyttekjøretøy og fritidskjøretøy i ATV og UTV segmentet.

Polaris logo NTS 2022

Det grønne skiftet

Vi gleder oss over Polaris storsatsing på elektriske nyttekjøretøy. Synergier fra Polaris strategiske oppkjøp i nytte- og terrengkjøretøybransjen gir økt kompetanse til videreutvikling av spennende, nye kjøretøy.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Verksted i Tønsberg og i Bærum!

Nå har vi utvidet kapasitet med avdelinger både på Sem i Tønsberg og på Vøyenenga i Bærum. Les mer om våre verksteder her.

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg er godkjent som bilverksted 01 og  kontrollorgan 01. Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

VESTFOLD

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

ØSTLANDET

Norsk Tilhengersenter as avd. Vøyenenga.

Ny adresse! Ringeriksveien 191 C. 1339 Vøyenenga

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Strategisk partner Norges Skiforbund

Partner for Alpinlandslaget!

Vi er strategisk sponsor av Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredal skaphengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer relatert til vårt samarbeid og innblikk i våre prosjekter!

NCF; Norges Cykleforbund

Sponsor for Norges Cykleforbund!

Vi er stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg vår profil på Facebook og Instagram for oppdateringer og informasjon om våre sponsorobjekter!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Hente ny ATV eller tilhenger hos oss?

Det er obligatorisk å ha med BankID på mobil eller kodebrikke når du kommer for å hente ny tilhenger eller nytt terrengkjøretøy. Dette er påkrevd ved registrering. Du må også ha med legitimasjon. NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polaris delekatalog, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!