Bagasjeboks lasteboks fra Thule
Bagasjeboks med vipp fra Thule

For lite plass i bilen? En lasteboks er løsningen!

Artikkelen ble sist oppdatert 26.02.2024; 

Har du en kompakt SUV eller kanskje en elbil med begrenset bagasjeplass? Skal du på biltur med familien og innser at alle må pakke med seg mindre? Eller tar hundeburet så stor plass at det nesten ikke er plass til bagasje i det hele tatt?

Passer det likevel litt dårlig å trekke med seg en tilhenger på slepekroken? Kanskje blir det litt i overkant, eller det er klønete å planlegge hvor den skal stå underveis og når du kommer frem?

Fortvil ikke, det finnes en løsning på plassutfordringen! Eneste forutsetning er at bilen er utstyrt med hengerfeste.

Det familien trenger er en bagasjeboksløsning. Slik dobler du enkelt bagasjeplassen. Thule produserer flere løsninger for formålet; Enten kan du investere i bagasjeboksen OnTo som er en tiltbar bagasjeboks, alternativt kan du kjøpe Thule VeloSpace sykkelholder for 2 eller 3 sykler og supplere sykkelholderen med Thule BackSpace bagasjeboks; Da har du både sykkelholder og bagasjeboks, noe som er praktisk for dem som ønsker å veksle mellom lasteboks og sykkelstativ. Sis men ikke minst kan du investere i Thule Arcos plattform og en av de lavbygde Arcos bagasjeboksene.

OnTo og Backspace løsningene kan enkelt tiltes. Det er bare å tråkke på stativets tiltpedal og vipps så tippes boksene bakover. Dette gjør det mulig å komme til bilens bagasjerom uten å måtte fjerne lasteboksen. Arcos systemet er litt annerledes, her plasseres bagasjeboksen på en egen plattform, – men denne er såpass lav at bagasjeluken fint går opp på de aller fleste biler!

Nedenfor kan du se løsningene!

Alternativ 1) Thule Velospace sykkelstativ og Thule BackSpace bagasjeboks i kombinasjon:  

Bagasjeboks med vipp fra Thule

Thule VeloSpace XT2 sykkelholder for 2 sykler eller VeloSpace XT3 sykkelholder for 3 sykler kombinert med Thule BackSpace bagasjeboks. 

Både sykkelholder og bagasjeboks i samme løsning, så kan en enkelt veksle etter behov. Dersom du velger XT3 sykkelholder for 3 sykler er det plass til både lasteboksen og èn sykkel om du utvider med adapter og ekstra festearm (ekstrautstyr).

Alternativ 2) Thule OnTo bagasjeboks med integrer base:  

Bagasjeboks lasteboks fra Thule

Thule OnTo bagasjeboks er en lasteboks med integrert base.

Praktisk løst med 300 liter kapasitet og tiltbar slik at du enkelt får adgang til bagasjerommet selv om boksen er montert på hengerfestet!

Utstyrt med skiltholder og lys integrert i basen slik at du også er synlig i mørket. 

Alternativ 3) Thule Arcos bagasjeboks-system:

Thule Arcos bagasjeboks og plattform

Thule Arcos plattform med Thule Arcos bagasjeboks er en lasteboks som monteres på en egen Thule plattform 

Lavbygget og romslig, tilgjengelig i både 300 liters og 400 liters versjon (opp til 50 kg last) . Også her får du enkel adgang til bagasjerommet selv med boksen fastmontert på hengerfestet!

Utstyrt med skiltholder og lys integrert i boksen slik at du også er synlig i mørket.

Sjekk også ut følgende produkter fra vårt sortiment

Polaris RANGER Kinetic litium UTV terrengkjøretøy fra NTS

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy (UTV). Mindre vedlikehold, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng!

Paxster Utility elbiler til park og anlegg

PAXSTER Utility

Norskproduserte elektriske nyttekjøretøy i kompaktklassen. Særlig utviklet for kommune-, by-, park- og gårdsdrift!

Goupil elektriske nyttekjøretøy park og anlegg

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy for bymiljø, park og anlegg! Pickup, skap eller tipp-plan.

Elektriske nyttekjøretøy fra Polaris, Paxster og Goupil!

Vi tilrettelkegger, tilpasser og utstyrer ditt elektriske nyttekjøretøy i tråd med dine preferanser. Våre elektriske nyttekjøretøy har allsidige egenskaper og tilbys med løsninger som forenkller hverdagen.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

Hondafres honda snøfreser ferdig klargjort av oss på NTS 23x2

Honda snøfreser

Vi har vært ute en vinterdag før og hjelper deg med riktig modell for strøken oppkjørsel. Våre Hondafresere har sterk motor og løsninger som gjør det lett å manøvrere – på alle underlag og i all slags snø.

Sjekk ut våre Honda modeller her!

Cramer snøfreser Lithium batteri

Cramer elektrisk snøfreser

Nyhet! 82V 2-trinns, stillegående snøfreser med to uavhengige hubmotorer. Kjøp Cramer 82SN61 snøfreser med batteri og lader før 31.12.23 og få med ekstra batteri på kjøpet, totalpris kun 44.900,-

Sjekk ut kampanjen her!

Rammy snøfreser snowblower PRO Polaris Sportsman Ranger ATV UTV

Rammy fres til ATV & UTV

Finsk frontfreser til ATV og UTV. Ta snøbrøyting til et nytt nivå? Vi leverer både plogpakker og frontmonterte snøfresere til terrengkjøretøy. Vi tilpasser dessuten komplette maskiner med brøyteutstyr.

ATV med brøyteutstyr

Ferdig klargjort av fagfolk!

Når du kjøper snøfreser av oss på Norsk Tilhengersenter blir den montert, gjennomgått, kvalitetstestestet og startet før overlevering! Trenger du deler eller reparasjon av Honda eller Cramer snøfreser kan du ta kontakt med vårt serviceverksted i Bærum eller Tønsberg for prisoverslag.

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Uke 27, 28, 29 og 30: Åpent 09 - 15.

Normalt åpent 8-16 man til fre. (Tlf. 09 - 16)

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Stengt uke 28, 29 og 30.

Normalt åpent 8-16 man til fre. (Tlf. 09 - 16)

Hent varer hos NTS via vårt hentepunkt

Døgnåpne hentepunkt

Rekker du ikke innom i vår åpningstid? Prøv våre hentepunkt. Ta kontakt for avtale om plassering av forhåndsbetalte varer i vårt hentepunkt. Tilgjengelig 24/7.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Samarbeidspartner alpinlandslaget Norges skiforbund alpint

Alpinlandslaget

Strategisk samarbeidspartner med Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredalhengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for relevante oppdateringer!

NCF; Norges Cykleforbund

Norges Cykleforbund

Stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Tredal Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg med på Facebook og Instagram for oppdateringer!

Tufte Gård synergier NTS

Tufte Gård

Tufte Gård en eventyrlig plass der Olaf Tufte stiller tøffe krav til utstyr og redskap. Midt i blinken som testarena for Polaris Ranger UTV og Tredal sport- og fritidshenger med lokk.

Hente henger og ATV NTS 231

Hente ATV eller henger?

Ta med med legitimasjon og BankID på mobil eller brikke når du kommer for å hente ny henger eller ATV. (Påkrevd ved registrering.) NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Polaris originaldeler deler fra NTS

Polarisdeler, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!