Bagasjeboks lasteboks fra Thule
Bagasjeboks med vipp fra Thule

For lite plass i bilen? En lasteboks er løsningen!

Har du en kompakt SUV eller kanskje en elbil med begrenset bagasjeplass? Skal du på biltur med familien og innser at alle må pakke med seg mindre? Eller tar hundeburet så stor plass at det nesten ikke er plass til bagasje i det hele tatt?

Passer det likevel litt dårlig å trekke med seg en tilhenger på slepekroken? Kanskje blir det litt i overkant, eller det er klønete å planlegge hvor den skal stå underveis og når du kommer frem?

Fortvil ikke, det finnes en løsning på plassutfordringen! Eneste forutsetning er at bilen er utstyrt med hengerfeste.

Det familien trenger er en bagasjeboksløsning. Slik dobler du enkelt bagasjeplassen. Thule produserer to løsninger for formålet; Enten kan du investere i bagasjeboksen OnTo (antatt inn omkring mars 2021), alternativt kan du kjøpe Thule VeloSpace sykkelholder for 2 eller 3 sykler og supplere sykkelholderen med Thule BackSpace bagasjeboks. Da har du både sykkelholder og bagasjeboks, noe som er praktisk for dem som ønsker å veksle mellom lasteboks og sykkelstativ.

En fordel er også at boksen enkelt kan tiltes. Det er bare å tråkke på stativets tiltpedal og vipps så tippes boksen bakover. Dette gjør det mulig å komme til bilens bagasjerom uten å måtte fjerne lasteboksen!

Nedenfor kan du se løsningene!

Alternativ 1) Thule Velospace sykkelstativ og Thule BackSpace bagasjeboks i kombinasjon:  

Bagasjeboks med vipp fra Thule

Thule VeloSpace XT2 sykkelholder for 2 sykler eller VeloSpace XT3 sykkelholder for 3 sykler kombinert med Thule BackSpace bagasjeboks. 

Både sykkelholder og bagasjeboks i samme løsning, så kan en enkelt veksle etter behov. Dersom du velger XT3 sykkelholder for 3 sykler er det plass til både lasteboksen og èn sykkel om du utvider med adapter og ekstra festearm (ekstrautstyr).

Alternativ 2) Thule OnTo bagasjeboks med integrer base:  

Bagasjeboks lasteboks fra Thule

Thule OnTo bagasjeboks er en lasteboks med integrert base.

Praktisk løst med 300 liter kapasitet og tiltbar slik at du enkelt får adgang til bagasjerommet selv om boksen er montert på hengerfestet!

Utstyrt med skiltholder og lys integrert i basen slik at du også er synlig i mørket. 

Sjekk også ut følgende produkter fra vårt sortiment

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polarisdeler

Vi har komplett deleoversikt på de fleste Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. 

Finn delen og bestill her!

Goupil Nyttekjøretøy

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy med lithium batterier! Franske Goupil er den del av Polaris konsernet og produserer el-kjøretøy for arbeidsoppgaver i bymiljø, park og anlegg.

Polaris elektrisk Ranger KINETIC UTV ATV

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy fra Polaris. Færre vedlikeholdskostnader, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng. Ranger Kinetic modellene er antatt til Norge ila. 2023.

goupil_logo

Del av Polaris Industries

I 2011 ble selskapet, som holder til i franske Lot-et-Garonne, tilsluttet Polaris Industries; den ledende amerikanske produsenten av nyttekjøretøy og fritidskjøretøy i ATV og UTV segmentet.

Polaris logo NTS 2022

Det grønne skiftet

Vi gleder oss over Polaris storsatsing på elektriske nyttekjøretøy. Synergier fra Polaris strategiske oppkjøp i nytte- og terrengkjøretøybransjen gir økt kompetanse til videreutvikling av spennende, nye kjøretøy.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Ny avd i BÆRUM!

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

NCF Norges Skiforbund alpint logo

Partner for Alpinlandslaget!

Vi er strategisk samarbeidspartner av Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredal skaphengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer relatert til vårt samarbeid og innblikk i våre prosjekter!

NCF; Norges Cykleforbund

Sponsor for Norges Cykleforbund!

Vi er stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg vår profil på Facebook og Instagram for oppdateringer og informasjon om våre sponsorobjekter!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Hente ny ATV eller tilhenger hos oss?

Det er obligatorisk å ha med BankID på mobil eller kodebrikke når du kommer for å hente ny tilhenger eller nytt terrengkjøretøy. Dette er påkrevd ved registrering. Du må også ha med legitimasjon. NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polaris delekatalog, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!