Vi på Norsk Tilhengersenter as er strategisk partner for Alpinlandslaget (damer og herrer) og har bistått med taktisk utstyr i en årrekke. Som en del av de viktige forberedelsene til VM i Cortina sendte vi med en Polaris Scrambler 55» XP 1000 EPS ATV med belter.

Nedenfor forklarer Kjetil Jansrud at denne ble tatt godt i mot!

Inn mot VM er det naturligvis viktig å være sikker på at både utstyr, form, fasiliteter og øvrig tilrettelegging er 100% optimalisert.

Alle nasjoner jobber intenst med å skaffe seg små fordeler. Ingenting overlates til tilfeldighetene. Inn mot VM i et sterkt pandemipreget Italia ble nye utfordringer angrepet med kreative metoder. Sammen med Sportsjef i Alpint, Claus Johan Ryste ble det lagt en hemmelig plan.

En av de største utfordringene var å tilrettelegge for den mest effektive måten å komme seg til og fra VM-arenaen. Løsningen for det norske laget ble å frakte ned en Polaris ATV-traktor på belter, i samarbeid med  oss på Norsk Tilhengersenter.

Ved bruk av ATV eliminerte man trafikale utfordringer i fjellandsbyen Cortina. Alpinistene fikk tilgang til et unikt verktøy som ga opptimal og effektivt logistikk til og fra arenaen. En annen viktig faktor; muligheten til å raskt og effektivt kunne forlate arenaen ved uforutsette utsettelser/hendelser. Slike muligheter kommer naturligvis alltid godt med i alpint!

NTS Polaris Scrambler ATV med belter i Cortina 2021

Kristoffer «Kitto» Borgenhov er daglig leder hos oss på Norsk Tilhengersenter AS og vet hvor viktig små og store detaljer er i alpineliten. Han har tidligere jobbet sammen med Finn Christian «Finken» Jagge som World Cup trener for de kvinnelige alpinistene. Således var veien til et samarbeid med Norges Skiforbund kort når Alpinlandslaget banket på døren hos oss.

«Å levere unike løsninger til unike brukere er det vi brenner for. Kun det beste er godt nok for våre kunder, Alpinistene er naturligvis intet unntak» sier daglig leder Kristoffer Borgenhov hos oss.

Som et lite familiedrevet selskap på Høvik i Bærum, er Norsk Tilhengersenter stolte av å kunne levere en av de sterkeste merkevarene i sortimentet til det råeste alpinlandslaget i verden!

Vi leverer Polaris ATV og UTV til en rekke ulike formål, – etter kundens preferanser. Ditt redskap er vår lidenskap, start turen hos oss. 

Nå både i Tønsberg og i Bærum!

Om våre verksteder  |  Servicetips tilhenger

Sem i Tønsberg

Norsk Tilhengersenter as avd Sem

Åshaugveien 62 B

3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

Vøyenenga i Bærum

Norsk Tilhengersenter as avd Vøyenenga

Borkenveien 4, Kirkerudbakken

1339 Vøyenenga

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre. Stengt uke 28-30.