Vi på Norsk Tilhengersenter as er strategisk partner for Alpinlandslaget (damer og herrer) og har bistått med taktisk utstyr i en årrekke. Som en del av de viktige forberedelsene til VM i Cortina sendte vi med en Polaris Scrambler 55» XP 1000 EPS ATV med belter.

Nedenfor forklarer Kjetil Jansrud at denne ble tatt godt i mot!

Inn mot VM er det naturligvis viktig å være sikker på at både utstyr, form, fasiliteter og øvrig tilrettelegging er 100% optimalisert.

Alle nasjoner jobber intenst med å skaffe seg små fordeler. Ingenting overlates til tilfeldighetene. Inn mot VM i et sterkt pandemipreget Italia ble nye utfordringer angrepet med kreative metoder. Sammen med Sportsjef i Alpint, Claus Johan Ryste ble det lagt en hemmelig plan.

En av de største utfordringene var å tilrettelegge for den mest effektive måten å komme seg til og fra VM-arenaen. Løsningen for det norske laget ble å frakte ned en Polaris ATV-traktor på belter, i samarbeid med  oss på Norsk Tilhengersenter.

Ved bruk av ATV eliminerte man trafikale utfordringer i fjellandsbyen Cortina. Alpinistene fikk tilgang til et unikt verktøy som ga opptimal og effektivt logistikk til og fra arenaen. En annen viktig faktor; muligheten til å raskt og effektivt kunne forlate arenaen ved uforutsette utsettelser/hendelser. Slike muligheter kommer naturligvis alltid godt med i alpint!

NTS Polaris Scrambler ATV med belter i Cortina 2021

Kristoffer «Kitto» Borgenhov er daglig leder hos oss på Norsk Tilhengersenter AS og vet hvor viktig små og store detaljer er i alpineliten. Han har tidligere jobbet sammen med Finn Christian «Finken» Jagge som World Cup trener for de kvinnelige alpinistene. Således var veien til et samarbeid med Norges Skiforbund kort når Alpinlandslaget banket på døren hos oss.

«Å levere unike løsninger til unike brukere er det vi brenner for. Kun det beste er godt nok for våre kunder, Alpinistene er naturligvis intet unntak» sier daglig leder Kristoffer Borgenhov hos oss.

Som et lite familiedrevet selskap på Høvik i Bærum, er Norsk Tilhengersenter stolte av å kunne levere en av de sterkeste merkevarene i sortimentet til det råeste alpinlandslaget i verden!

Vi leverer Polaris ATV og UTV til en rekke ulike formål, – etter kundens preferanser. Ditt redskap er vår lidenskap, start turen hos oss. 

Goupil Nyttekjøretøy

Goupil elektriske nyttekjøretøy

Kompakte, manøvrerbare elektriske nyttekjøretøy med lithium batterier! Franske Goupil er den del av Polaris konsernet og produserer el-kjøretøy for arbeidsoppgaver i bymiljø, park og anlegg.

Polaris elektrisk Ranger KINETIC UTV ATV

Polaris Kinetic El-Ranger

Banebrytende elektrisk terrengkjøretøy fra Polaris. Færre vedlikeholdskostnader, økt driftssikkerhet og enda bedre i ulendt terreng. Ranger Kinetic modellene er antatt til Norge ila. 2023.

goupil_logo

Del av Polaris Industries

I 2011 ble selskapet, som holder til i franske Lot-et-Garonne, tilsluttet Polaris Industries; den ledende amerikanske produsenten av nyttekjøretøy og fritidskjøretøy i ATV og UTV segmentet.

Polaris logo NTS 2022

Det grønne skiftet

Vi gleder oss over Polaris storsatsing på elektriske nyttekjøretøy. Synergier fra Polaris strategiske oppkjøp i nytte- og terrengkjøretøybransjen gir økt kompetanse til videreutvikling av spennende, nye kjøretøy.

NTS Nettbutikk

Nettbutikk 24/7

De fleste av våre produkter finner du i vår nettbutikk! Varer med kjøpknapp kan bestilles med sending via PostNord eller hentes på døgnåpent hentepunkt i Tønsberg eller Bærum.

Varer med kjøpknapp sendes for tiden for kun 199,- med PostNord . Klikk kontaktknappen tilknyttet produktet for henvendelse på varer uten kjøpknapp.

Gå til nettbutikken her eller velg blant noen av våre populære produktkategorier:

BMX FOR BARN

Rocker BMX

THULE SYKKELSTATIV

Thule sykkelstativ

Nytt verksted i Bærum, økt kapasitet i Tønsberg

Nå har vi åpnet ny avdeling i Bærum; i Ringeriksveien 256 B, rett bak Byggmakker på Skui og utvidet kapasiteen på Sem i Tønsberg. Mer om våre verksteder her!

Godkjent verksted

Vårt verksted på Sem i Tønsberg utfører i tillegg EU-kontroll på tilhenger (Godkjent bilverksted og kontrollorgan 01). Les mer om våre godkjenninger her.

Nyttige sider for våre kunder:

Har tilhengerhjulet låst seg? Her er våre tips til å få løsnet hjulet!

TØNSBERG

Norsk Tilhengersenter as avd. Sem. Rett v/E18!

Åshaugveien 62 B. 3170 Sem

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

BÆRUM

Norsk Tilhengersenter as avd. Bærum. Rett bak Byggmakker!

Ringeriksveien 256 B. 1340 Skui

Tel. 21 69 05 90 | Kontaktskjema

Åpent 9-16 man til fre.

NCF Norges Skiforbund alpint logo

Partner for Alpinlandslaget!

Vi er strategisk samarbeidspartner av Alpinlandslaget. Polaris ATV og Tredal skaphengere kommer godt med i treningsarbeidet. Følg oss på Instagram og Facebook for oppdateringer relatert til vårt samarbeid og innblikk i våre prosjekter!

NCF; Norges Cykleforbund

Sponsor for Norges Cykleforbund!

Vi er stolt sponsor av Norges Cykleforbund. Lokkhengere og skaphengere er midt i blinken i sykkelmiljøet! Følg vår profil på Facebook og Instagram for oppdateringer og informasjon om våre sponsorobjekter!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Hente ny ATV eller tilhenger hos oss?

Det er obligatorisk å ha med BankID på mobil eller kodebrikke når du kommer for å hente ny tilhenger eller nytt terrengkjøretøy. Dette er påkrevd ved registrering. Du må også ha med legitimasjon. NB! ATV kunder må ha lagt inn forsikring etter våre retningslinjer.

Når du oss ikke på telefon? Bruk vårt kontaktskjema!

Polaris originaldeler parts copyrighted NTS logo

Polaris delekatalog, online!

Vi har komplett deleoversikt over alle Polaris kjøretøy; Detaljerte skisser med delenumre hjelper deg å finne delene du trenger. Samtidig er det enkelt å klikke med seg varene til handlekurven online. Finn delen og bestill her!